3 +1 λόγοι για να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο iPhone

Επισκευή iPhone από τους TheFixers |

Αντιλαμβάνεσαι ότι η συσκευή του smartphone σου έχει αρχίσει να «διαμαρτύρεται»; Εκνευρίζεσαι επειδή κολλάει συχνά και καθυστερεί να ολοκληρώσει βασικές λειτουργίες; Γνωρίζεις πολύ καλά ότι στην αγορά κυκλοφορούν συσκευές με περισσότερες λειτουργίες από τη δική σου και σε έχει κουράσει το παλιό σου smartphone;

Η ομάδα των TheFixers σου έχει τη λύση! Φροντίζουμε για εσένα και σου προσφέρουμε μεταχειρισμένα iPhone, σαν καινούρια, σε τιμές που θα σε εκπλήξουν! Και εάν η ιδέα να αγοράσεις μια μεταχειρισμένη συσκευή δεν σε ενθουσιάζει πολύ, παρακάτω σου έχουμε τους 3 +1 λόγους για να σου αλλάξουν γνώμη.

#1 Τιμή

Ένας βασικός λόγος για την αγορά ενός μεταχειρισμένου iPhone φυσικά είναι η αρκετά χαμηλότερη τιμή σε σχέση με την αγορά ενός καινούριου κινητού. Εάν όμως δεν θες να χάσεις την αίσθηση και η ποιότητα του της συσκευής σαν να βγήκε πρώτη φορά από το κουτί, εμπιστεύσου τους TheFixers. Φροντίζουμε πάντα να σου προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Εάν, λοιπόν, θες και εσύ να αποκτήσεις το iPhone που σκέφτεσαι τόσο καιρό, αλλά σε προβλημάτιζε το κόστος του, ήρθε η στιγμή να το κάνεις δικό σου, με την χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Αναζήτησε στο eshop μας όλα τα διαθέσιμα μοντέλα, για να βρεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα και καλύπτει τις ανάγκες σου.

#2 Έλεγχος καλής λειτουργίας

Όταν αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο smartphone από τυχαίους πωλητές, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτό το οποίο αγοράζεις είναι πλήρως λειτουργικό και δεν θα παρουσιάσει προβλήματα από την πρώτη κιόλας ημέρα χρήσης. Ωστόσο, όταν η ομάδα των TheFixers διαθέτει μια συσκευή προς πώληση, τότε μπορείς να είσαι ήρεμος ότι έχουν πραγματοποιήσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους για να εξακριβώσουν την καλή λειτουργία της συσκευής. Οι τεχνικοί της ομάδας μας ελέγχουν σε βάθος κάθε συσκευή προτού την κάνουν διαθέσιμη για αγορά και διορθώνουν τυχόν προβλήματα που μπορεί να εντοπίσουν.

#3 Εγγύηση 12 μηνών

Κατά την αγορά μιας μεταχειρισμένης συσκευής iPhone από τα καταστήματα ή από το eshop μας, μπορείς να είσαι βέβαιος για την αξία της αγοράς σου. Οι TheFixers παρέχουν εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής για 12 μήνες κατόπιν της αγοράς. Αφ’ ενός, λοιπόν, είσαι ήρεμος για την ποιότητα της συσκευής που αγοράζεις και αφ’ ετέρου δε χρειάζεται να ανησυχείς για ό,τι και αν συμβεί σε αυτή, καθώς η ομάδα μας μπορεί να επιδιορθώσει κάθε βλάβη, μικρή ή μεγάλη.

+1 Οικολογία

Για το τέλος, έχουμε αφήσει έναν λόγο που μας αφορά όλους. Με την αγορά μιας μεταχειρισμένης συσκευής εκτός από την «προστασία του πορτοφολιού» σου, επιτυγχάνεται και η προστασία του περιβάλλοντος. Εφ’ όσον στην αγορά κυκλοφοροεί ήδη πλήθος συσκευών σε εξαιρετική κατάσταση, για ποιο λόγο να επιβαρύνουμε το περιβάλλον με τη δημιουργία και την αγορά νέων; Εκτός από τη διαδικασία παραγωγής, μειώνονται και τα απορρίμματα της συσκευασίας, όπως και η επιβάρυνση των μεταφορικών. Ας κάνουμε, λοιπόν όλοι, αυτή τη μικρή διαφορά που θα φέρει μεγάλα αποτελέσματα.

Εάν ακόμα δεν έχεις πειστεί για την αγορά μιας μεταχειρισμένης συσκευής iPhone, τότε σου προτείνουμε να κάνεις μια βόλτα στα καταστήματά μας και να δεις από κοντά τα διαθέσιμα κινητά. Η ποιότητά τους σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει και είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Ενημερώσου για τη διαθεσιμότητα των συσκευών και κάνε δωρεάν κράτηση για έως και 24 ώρες πριν την παραλαβή. Οι TheFixers σου προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες και κορυφαία ποιότητα, στις καλύτερες τιμές!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME