Νέο Κατάστημα στην Κηφισιά. Δες εδώ!

Επεξεργαστής Α13 Bionic και USB Type C στα νέα iPad και iPad Mini

Επισκευή iPad από τους TheFixers |

Η Apple παρουσίασε τις νέες σειρές προϊόντων της, με τα νέα iPad, AppleWatch και iPhone. Συγκεκριμένα, για τα iPad, η εταιρεία δηλώνει εξαιρετικά υπερήφανη, καθώς η δημοτικότητα των tablet ολοένα και αυξάνεται, δεδομένου ότι το περασμένο έτος οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 40% παγκοσμίως.

Η Apple βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της και οι νέες σειρές είναι εφοδιασμένες με επιπλέον δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Εάν, ωστόσο το δικό σας iPad παρουσίασε κάποια βλάβη και δεν είστε ακόμα έτοιμοι να το αποχωριστείτε, οι έμπειροι τεχνικοί της ομάδας των TheFixers θα αναλάβουν την επισκευή του.

Το νέο iPad έρχεται με νέο επεξεργαστή Α13 Bionic, ο οποίος του επιτρέπει να λειτουργεί με μεγαλύτερη ισχύ. Εκτός του νέου επεξεργαστή, το νέο iPad διαθέτει και καλύτερη μπροστινή κάμερα, 12 Megapixel, ώστε οι κάτοχοί του να απολαμβάνουν βιντεοκλήσεις με καλύτερη ποιότητα.

Το καινούριο iPad διαθέτει οθόνη τεχνολογίας Retina μεγέθους 10,2 ιντσών και μπορεί να συνδεθεί με περιφερειακά, όπως το πληκτρολόγιο και το ApplePencil, ενώ διαθέτει λειτουργικό σύστημα iPadOS 15. Το κόστος για το συγκεκριμένο μοντέλο στις ΗΠΑ ξεκινά από τα 329 δολάρια, ενώ για τα σχολεία ξεκινά από τα 299.

Σχετικά με το iPad mini, η εταιρεία προχώρησε σε ανασχεδιασμό του μοντέλου, καθώς η ισχύς του σε σχέση με τους προκατόχους του αυξήθηκε έως και 80%. Το νέο τάμπλετ σχεδιάστηκε για να χωρά στο χέρι του ιδιοκτήτη του, με οθόνη Liquid Retina 8,3 ιντσών. Στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης είναι τοποθετημένο το Touch ID και διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης 5G, με κάμερες υψηλής ευκρίνειας 12 Megapixel και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 4Κ.

Το iPad mini μπορεί να δεχθεί το Apple Pencil, διαθέτει ηχοσύστημα υψηλής πιστότητας και κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις. Στην αγορά των ΗΠΑ η τιμή του ξεκινάει από τα 499 δολάρια.

Οι TheFixers σας ενημερώνουν για ό,τι νέο κυκλοφορεί. Επισκεφθείτε το blog μας για να μάθετε τα νέα του κόσμου της τεχνολογίας έγκυρα και άμεσα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

iPhone
&
Smartphone

iPad
&
Tablet

Macbook
&
Laptop

iMac
&
Desktop

Consoles

Consoles

Motherboard

@HOME