Εξαφανίζεται το notch από την οθόνη των iPhone;

Επισκευή iPhone από τους TheFixers |

Η οθόνη των iPhone φαίνεται ότι θα δεχτεί μια σημαντική αλλαγή, η οποία αναμένεται να έρθει από την Apple από το 2022 και έπειτα.  Όπως δείχνουν τα στοιχεία, το iPhone 13 που μόλις κυκλοφόρησε θα είναι το τελευταίο κινητό της εταιρείας που θα έχει το notch στο πάνω μέρος της οθόνης και συμπεριλαμβάνει τους σχετικούς αισθητήρες.

Το συγκεκριμένο σημείο στα iPhone γίνεται συχνά επίκεντρο κριτικής, παρ’ ότι η εταιρεία προσπαθεί να το μικρύνει. Το βασικό επιχείρημα εναντίον του notch, είναι ότι η Apple δεν έχει καταφέρει να «κρύψει» με διαφορετικό τρόπο τους αισθητήρες σε άλλα σημεία της συσκευής, με αποτέλεσμα οι χρήστες να είναι αναγκασμένοι να ανέχονται το συγκεκριμένο μαύρο πλαίσιο στο πάνω μέρος της οθόνης.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, έφτασε ο καιρός για την εταιρεία να «ακούσει» τις κριτικές και να πραγματοποιήσει αλλαγές στις νέες συσκευές της, με την κυκλοφορία του iPhone 14. Πιο συγκεκριμένα, ο έγκυρος αναλυτής και γνώστης των θεμάτων της Apple, Ming Chi-Kuo, αναφέρει ότι η εταιρεία το 2022 για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει συσκευή με οθόνη χωρίς notch.

Ο αναλυτής αναφέρει ότι η κάμερα στα επόμενα iPhone θα βρίσκεται σε punch hole στο επάνω αριστερά μέρος της οθόνης, ενώ στο πίσω μέρος, οι αισθητήρες θα φτάνουν τα 48ΜΡ. Σχετικά με το Touch ID, ωστόσο, λέγεται ότι θα πάει κάτω από την οθόνη το νωρίτερο το 2023.

Επίσης, έρευνα από τον αναλυτή καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τελικά το 2023 δεν θα αποτελέσει τη χρονιά κυκλοφορίας του αναδιπλούμενου iPhone και ότι μεταφέρεται στο πρόγραμμα του 2024 -ίσως και αργότερα-. Ωστόσο, την άνοιξη αναμένεται να κυκλοφορήσει iPhone SE, με 5G δυνατότητες. Ακόμα βέβαια, όλα αυτά παραμένουν στη σφαίρα της φημολογίας, καθώς τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη εταιρεία. Μένει, λοιπόν, να δούμε ποια από τις φήμες θα γίνει πραγματικότητα και πότε. Οι TheFixers φροντίζουν να σας ενημερώνουν για κάθε νέο της Apple. Επισκεφθείτε το blog μας καθημερινά για όλες τις πληροφορίες του κόσμου της τεχνολογίας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME