Δοκιμάστε για 1 μήνα το Galaxy Z Flip3 και Galaxy Z Fold3

Επισκευή Samsung Galaxy από τους TheFixers |

Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε τα νέα, εντυπωσιακά foldable smartphones της Samsung, αλλά δεν είστε σίγουροι εάν θα σας βολέψουν; Η Samsung Electronics Hellas δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με τα καινοτόμα της προϊόντα, να τα δοκιμάσουν για 1 μήνα, με το πρόγραμμα «Buy and Try».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διοργανώνεται για πρώτη φορά από τη Samsung Electronics Hellas, μόνο για την ελληνική αγορά και παρέχεται στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα επιστροφής του smartphone εντός 30 ημερολογιακών ημερών κατόπιν της ημερομηνίας αγοράς και εφ’ όσον πληρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις που έχει ορίσει η εταιρεία.

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για έναν ολόκληρο μήνα το smartphone, να διαπιστώσουν τις εντυπωσιακές νέες του δυνατότητες και να ζήσουν την εμπειρία χρήσης των αναδιπλούμενων μοντέλων της Samsung. Οι όροι που έχει θέσει η εταιρεία, είναι η επιστροφή της συσκευής να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς του, να βρίσκεται εντός της συσκευασίας, να διαθέτει το καλώδιο μεταφοράς USB και να είναι λειτουργική, χωρίς να υπάρχουν χτυπήματα ή εκδορές και να γίνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Τα Galaxy Z Flip3 και Galaxy Z Fold3 εισάγουν νέους τρόπους εργασίας, προβολής και ψυχαγωγίας και δημιουργούν νέες εμπειρίες στη χρήση των smartphone. Το Galaxy Z Flip3 διαθέτει μοναδικό στυλ και σχεδιασμό, ενώ είναι από τα λίγα πλέον smartphones που χωράνε και στην τσέπη. Οι λειτουργίες της κάμερας και η μεγάλη οθόνη στο εξωτερικό μέρος επιτρέπουν τη γρήγορη -εν κινήσει- χρήση του, ενώ επιτρέπει λήψεις για εκπληκτικές selfies, ακόμα και hands-free. Οι φωτογραφίες ή η καταγραφή βίντεο μπορούν να γίνουν και από την εξωτερική οθόνη, όπως και οι hands-free βιντεοκλήσεις.

Το Galaxy Z Fold3 είναι η ιδανική συσκευή για όσους αναζητούν ενισχυμένη παραγωγικότητα, ψυχαγωγία και gaming εμπειρία. Η ενιαία οθόνη 7,6 ιντσών infinity flex, με ενισχυμένη λειτουργία ταυτόχρονου multitasking και hands-free λήψη φωτογραφιών με επαγγελματικά αποτελέσματα, του επιτρέπουν να θεωρείται από τα πανίσχυρα πολύ-εργαλεία και smartphones που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα.

Εάν, λοιπόν σας ενδιαφέρει η δοκιμή της λειτουργίας των συγκεκριμένων smartphone, έχετε την ευκαιρία μέσω του προγράμματος Buy and Try να δοκιμάσετε τα Galaxy Z Flip3 και Galaxy Z Fold3, για το χρονικό διάστημα από 20/10/2021 έως και 31/10/2021. Η αγάπη μας για την τεχνολογία και ό,τι νέο κυκλοφορεί είναι αδιαμφισβήτητη. Εάν συμμερίζεστε το ίδιο πάθος, επισκεφθείτε το blog των TheFixers για να μένετε ενημερωμένοι για κάθε νέο του κόσμου της τεχνολογίας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME