Νέα Καταστήματα σε Κηφισιά, Κορυδαλλό και Πειραιά!

Δεν ξέρεις πώς να «ξεμπλεχτείς» από τα καλώδια που χρησιμοποιείς; Εδώ θα βρεις τη λύση!

Βρείτε καλώδια και αντάπτορες στο eshop των TheFixers |

Οι φορητές συσκευές έχουν γίνει η επέκταση των χεριών σου. Και των δικών μας! Τις χρησιμοποιούμε καθημερινά, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να συνδέσουμε τις συγκεκριμένες συσκευές με άλλες, ή όταν θέλουμε να τις φορτίσουμε; Τα πολλαπλά καλώδια, ξεχωριστά για κάθε συσκευή, συχνά προκαλούν εκνευρισμό και σύγχυση σχετικά με το ποιο καλώδιο ταιριάζει στην εκάστοτε συσκευή και για ποια χρήση. Δεν είναι λίγες οι φορές που καταλήγουμε να έχουμε μαζί μας το λάθος καλώδιο για τη λάθος συσκευή. Σου έχουμε τη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, στην παρακάτω λίστα.

Βρείτε καλώδια και αντάπτορες στο eshop των TheFixers |

Έχεις πολλές συσκευές με διαφορετική υποδοχή και αναζητάς τον τρόπο να τις φορτίζεις όλες, χωρίς να χρειάζεται να έχεις όλα τα διαφορετικά καλώδια συνεχώς μαζί σου; Το NILLKIN 3IN1 CABLE 1.0 M BLACK, θα σου λύσει τα χέρια. Είναι σε μορφή καλωδίου, το μήκος του οποίου φτάνει το 1 μέτρο και μπορεί να φορτίσει έως 3 συσκευές ταυτόχρονα, εφ’ όσον διαθέτουν θύρες USB-C, micro USB και Lightning.

Βρείτε καλώδια και αντάπτορες στο eshop των TheFixers |

Αντίστοιχο προϊόν είναι το REMAX SURY 3 IN 1 CHARGING CABLE RC-185TH BLACK, το οποίο διαθέτει βύσμα USB και μπορεί να συνδεθεί σε θύρες USB-C, micro USB και Lightning, ενώ κάθε καλώδιο μπορεί να ξετυλιχτεί σε μήκος έως 100 εκατοστών. Με το συγκεκριμένο gadget δε χρειάζεται πλέον να αγχώνεσαι εάν έχεις μαζί σου όλα τα καλώδια για να φορτίσεις όλες τις συσκευές.

Βρείτε καλώδια και αντάπτορες στο eshop των TheFixers |

Εάν όμως αναζητάς κάτι πιο fun, το οποίο μπορείς να έχεις πάνω στα κλειδιά σου, τότε το LEGAMI LINK UP – MULTIPLE CHARGING CABLE – RAINBOW θα σε ενθουσιάσει. Διαθέτει τις ίδιες θύρες με τα παραπάνω προϊόντα, ωστόσο ο μοναδικός σχεδιασμός του το κάνει να ξεχωρίζει, ενώ το μπρελόκ εξυπηρετεί ιδιαίτερα εάν θέλεις να το έχεις κρεμασμένο στα κλειδιά ή σε κάποια τσάντα.

Βρείτε καλώδια και αντάπτορες στο eshop των TheFixers |

Εάν, από την άλλη, αναζητάς καλώδια τα οποία θα ξεχωρίζουν και δεν θα μπερδεύεσαι με τους συναδέλφους σου στο γραφείο για το ποιο ανήκει σε ποιον, τότε τα καλώδια με χρώμα σίγουρα θα σου λύσουν τα χέρια! Είναι κατάλληλα για σύνδεση με θύρα micro USB και έχουν εξαιρετικά ανθεκτικό καλώδιο με μήκος που φτάνει το 1,5 μέτρο. Σε μοναδικές αποχρώσεις για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει και να αναγνωρίζεις εύκολα από μακριά το δικό σου καλώδιο.

Βρείτε καλώδια και αντάπτορες στο eshop των TheFixers |

Μία διαφορετική πρόταση αποτελεί το LEGAMI 6IN1 – KEYCHAIN CHARGING CABLE, με μήκος 8 εκατοστών, μπορεί να «περαστεί» στο μπρελόκ σου για να μην το ψάχνεις ποτέ. Διαθέτει 4 διαφορετικές κεφαλές, για 6 διαφορετικούς συνδυασμούς φόρτισης, επιτρέπει τη μεταφορά αρχείων με τον υπολογιστή σου και αποτελεί μία μικρή και πρακτική επιλογή, για να σου λύσει τα χέρια.

Βρείτε καλώδια και αντάπτορες στο eshop των TheFixers |

Για το τέλος αφήσαμε το OEM USB 3.0 TO TYPE-C OTG DATA CABLE BLACK, αντάπτορα USB σε Type C, για να συνδέσεις περιφερειακά όπως USB Sticks, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, πληκτρολόγια κ.α. στο smartphone ή στο tablet σου, επιτρέποντας τη μεταφορά δεδομένων ανάμεσα στην κινητή συσκευή και στην USB συσκευή, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση σε υπολογιστή.

Οι TheFixers, λοιπόν, έχουν τη λύση για κάθε σου ανάγκη. Αναζήτησε τα προϊόντα που θες, ανάλογα με το είδος της συσκευής που επιθυμείς να συνδέσεις και απαλλάξου από τα περιττά καλώδια και το συνεχές μπέρδεμα. Στο eshop μας θα βρεις μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε ζήτημα τεχνολογίας που σε απασχολεί.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME