Ψάχνετε τρόπους αναβάθμισης του οικιακού δικτύου σας; Έχουμε ό,τι χρειάζεστε!

Βρείτε προϊόντα αναβάθμισης δικτύου στο eshop των TheFixers |

Οι ανάγκες της καθημερινότητας αλλάζουν διαρκώς και εμείς προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτές. Στις μέρες μας, η τεχνολογία μπορεί να κάνει τη διαφορά και να μας επιτρέψει να συνηθίζουμε στα νέα δεδομένα με μεγαλύτερη ευκολία από το παρελθόν.

Για παράδειγμα, πλέον δεν μπορούμε να σκεφτούμε καν πώς θα περάσει η μέρα μας χωρίς ίντερνετ, ούτε να φανταστούμε να μην έχουμε σύνδεση στο σπίτι μας και βρίσκουμε ολοένα και περισσότερους τρόπους να αποκτούμε τον έλεγχο σε ζητήματα που αφορούν την καλύτερη ποιότητα ζωής μας.

Η ομάδα των TheFixers έχει συγκεντρώσει προτάσεις για να αναβαθμίσετε το οικιακό σας δίκτυο και να απαλλαχτείτε από προβλήματα της καθημερινότητας που σας απασχολούν.

Βρείτε προϊόντα αναβάθμισης δικτύου στο eshop των TheFixers |

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το σήμα του wi-fi στο σπίτι ή στο γραφείο; Έχετε εντοπίσει ότι σε ορισμένους χώρους το σήμα δεν είναι επαρκές για να έχετε την απαραίτητη πρόσβαση στο ίντερνετ; Σε αυτή την περίπτωση το TP-LINK RE305 V3 DUAL BAND (2.4 & 5GHZ) θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας. Συνδέεται αυτόματα στο router και επεκτείνει το σήμα του σε σημεία που από μόνο του δε φτάνει. Επίσης, προσφέρει μείωση των παρεμβολών σήματος, ώστε η κάλυψη του wi-fi να είναι αξιόπιστη σε ολόκληρη την έκταση του χώρου σας. Τέλος, διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία Access Point και φωτεινή ένδειξη για να σας καθοδηγήσει στην καλύτερη τοποθεσία εγκατάστασής του.

Βρείτε προϊόντα αναβάθμισης δικτύου στο eshop των TheFixers |

Ξέρουμε πόσο εκνευριστικό μπορεί να είναι το κακό σήμα ίντερνετ, ειδικά στο σπίτι. Τη στιγμή που θέλετε να χαλαρώσετε βλέποντας βίντεο στο YouTube, να συνδεθείτε στα social media ή ακόμα και να κάνετε έρευνα αγοράς σε διάφορα e-shop, δεν σας ενθουσιάζει να περιμένετε να φορτώσει η σελίδα ή να πρέπει να μετακινηθείτε για να πιάσει καλύτερο σήμα το κινητό από το router. Το TP-LINK WIFI RANGE EXTENDER RE450, λοιπόν, ήρθε για να σας λύσει τα χέρια. Συνδέεται με το wi-fi και επεκτείνει το σήμα του στη μέγιστη δυνατή κάλυψη, με τρεις ρυθμιζόμενες εξωτερικές κεραίες που παρέχουν αξιόπιστες συνδέσεις, ενώ με το Intelligent Signal Light σας επιτρέπει την εύρεση της καλύτερης δυνατής τοποθεσίας, ώστε να έχετε τη βέλτιστη κάλυψη, δείχνοντάς σας την ισχύ του σήματος. Επίσης, με την εφαρμογή TP-Link Tether, μπορείτε να διαχειριστείτε το δίκτυό σας μέσω των iOS ή Android συσκευών.

Βρείτε προϊόντα αναβάθμισης δικτύου στο eshop των TheFixers |

Στη θεματική του ίντερνετ και της ενίσχυσης σήματος υπάρχουν αρκετές διαφορετικές επιλογές, για να καταλήξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το TP-LINK DECO M4 AC1200 V2.0 (2 PACK) είναι ένα σύστημα με 2 μονάδες, για την κάλυψη δικτύου έως 260 τετραγωνικών μέτρων, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ως Router, Access Point ή Range Extender. Εγκαταστήστε την εφαρμογή ελέγχου και διαχειριστείτε την κάλυψη σε όλο το χώρο, μέσω της iOS ή της Android συσκευής σας. Το Deco μπορεί να σας χαρίσει μοναδικές ταχύτητες δικτύου, ενώ υποστηρίζει έως 100 συσκευές συνδεδεμένες σε αυτό. Εξαιρετικά χρήσιμη προσθήκη για το οικιακό ή επαγγελματικό σας δίκτυο, για να παραμένετε συνδεδεμένοι χωρίς μεγάλα διαστήματα αναμονής φόρτωσης.

Βρείτε προϊόντα αναβάθμισης δικτύου στο eshop των TheFixers |

Η καθημερινότητα πλέον απαιτεί να λείπετε αρκετές ώρες από το σπίτι σας και ο έλεγχός ενώ βρίσκεστε μακριά είναι δύσκολος. Ωστόσο, είναι λογικό να θέλετε να βεβαιώνεστε ότι όλα είναι καλά και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Ένας απλός και οικονομικός τρόπος για να το επιτύχετε αυτό, είναι με την TP-LINK WIFI CAMERA TAPO C200 (FULL HD – WIFI – PAN/TILT – MOTION DETECTION). Η συγκεκριμένη κάμερα ανιχνεύει τυχόν κινήσεις και σας στέλνει ειδοποίηση στο κινητό, μέσα από εφαρμογή. Περιστρέφεται 360°, διαθέτει καταγραφή βίντεο υψηλής ευκρίνειας και παρέχει νυχτερινή εικόνα έως 10 μέτρων. Είναι σίγουρο ότι θα σας εξυπηρετήσει στον έλεγχο του σπιτιού σας ενώ λείπετε και θα σας προσφέρει την αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας που αναζητάτε.

Οι TheFixers μπορούν να σας προσφέρουν προϊόντα που αναζητάτε για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Δεν χρειάζεται πλέον να σας προβληματίζει η αναβάθμιση του δικτύου σας, καθώς στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη λύση για κάθε ζήτημα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME