Θες να αλλάξεις laptop, αλλά δεν θες να ξοδέψεις πολλά χρήματα; Οι TheFixers είναι εδώ για εσένα!

Used MacBook από τους TheFixers |

Τα τελευταία δύο χρόνια περάσαμε όλοι πολύ περισσότερο χρόνο κλεισμένοι στο σπίτι, απ’ ότι συνηθίζαμε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξοδέψουμε αρκετό χρόνο απασχολημένοι στις ηλεκτρονικές συσκευές, όπως τα laptop μας. Είτε σε συνθήκες τηλεργασίας, είτε σε συνθήκες τηλεκπαίδευσης, είτε απλά για την ψυχαγωγία μας, οι ώρες που περάσαμε στα laptop μας ήταν πολλές. Όλες αυτές οι ώρες στον υπολογιστή, λοιπόν, σίγουρα τον ταλαιπώρησαν και έφτασε πλέον η ώρα να τον αντικαταστήσεις. Εάν, ωστόσο δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αλλά να αποκτήσεις ένα laptop το οποίο θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα εξυπηρετεί κάθε σου ανάγκη, οι TheFixers σου έχουν τη λύση!

Used MacBook από τους TheFixers |

Εάν είσαι φίλος της Apple, το USED NB MACBOOK PRO A1706 (I5,8GB,256NVME,13″) C02STZ4FGTFJ θα σε ενθουσιάσει! Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει επεξεργαστή 14 nm, 6ης γενιάς “Skylake” 3. 1 GHz επεξεργαστή Intel “Core i5” (6287U), με δύο ανεξάρτητους “πυρήνες” επεξεργαστή σε ένα ενιαίο τσιπ πυριτίου και μνήμη 8GB, η οποία κατά την αγορά μπορεί να αναβαθμιστεί σε 16GB. Επίσης, η ενσωματωμένη κάμερα FaceTime HD 720p, ο λεπτός, οπίσθιος φωτισμός πληκτρολογίου μηχανισμού πεταλούδας «δεύτερης γενιάς» και η ενσωματωμένη Touch Bar για την αντικατάσταση των παραδοσιακών πλήκτρων λειτουργιών, του δίνουν εμφάνιση και σχεδιασμό που κλέβει εντυπώσεις. Ο υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με οθόνη Retina υψηλής ανάλυσης 13,3 ευρείας οθόνης 2560*1600, με οπίσθιο φωτισμό LED και ενσωματωμένη μπαταρία που προσφέρει χρόνο λειτουργίας έως και 10 ώρες, βάσει των εκτιμήσεων της εταιρείας. Θα τον βρεις σε ασημί χρώμα αλουμινίου, με βάρος λιγότερο των τριών κιλών. Ο ενδελεχής έλεγχος από τους τεχνικούς της ομάδας μας, συνδυαστικά με την εγγύηση καλής λειτουργίας, σε διαβεβαιώνει ότι το μοντέλο που θα αγοράσεις βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Used MacBook από τους TheFixers |

Οι λάτρεις της Apple, μπορούν να βρουν κι άλλες επιλογές, όπως το USED NB MACBOOK PRO A1708 (I5,16GB,256NVME,13″) FVFX80REHV2H, το οποίο τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Intel “Core i5” 2,3 GHz (7360U) 14 nm, 7ης γενιάς “Kaby Lake”, με δύο ανεξάρτητους “πυρήνες” επεξεργαστή. Τα 8GB LPDDR3 SDRAM μπορούν να αναβαθμιστούν σε 16GB, τη στιγμή της αγοράς, με αποθηκευτικό χώρο flash 128GB ή 256GB, με ενσωματωμένο επεξεργαστή γραφικών Intel Iris Plus Graphics 640.

Ο υπολογιστής διαθέτει οθόνη Retina υψηλής ανάλυσης 13,3’’ ευρείας οθόνης 2560*1600, με οπίσθιο φωτισμό LED και ενσωματωμένη μπαταρία διάρκειας λειτουργίας έως 10 ωρών. Το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορεί σε αλουμινένιο περίβλημα ασημί χρώματος ή σε σκουρόχρωμο περίβλημα αλουμινίου, σε απόχρωση “Space Gray” και βάρος κάτω των 3 κιλών.

Used Laptop από τους TheFixers |

Εάν, ωστόσο, θες να κινηθείς προς κάτι διαφορετικό, το NB FUJITSU LIFEBOOK A574 (ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ) αποτελεί εξαιρετική επιλογή. Με επεξεργαστή Intel Core I5 και ταχύτητα που φτάνει τα 2.70 GHz, συνδυαστικά με 4GB RAM και ανάλυση οθόνης 1366×768 (15.6”) WLED backlight, anti-glare είναι βέβαιο ότι θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Διαθέτει υποδοχές μικροφώνου και ακουστικών, θύρα LAN, υποδοχή HDMI, 2 θύρες USB 3.1 και 2 θύρες USB 2.0 και με βάρος περίπου στα 2,3 κιλά, θα σου λύσει τα χέρια.

Επιπλέον των εξαιρετικών χαρακτηριστικών του συγκεκριμένου μοντέλου, η ομάδα των τεχνικών μας ολοκληρώνει λεπτομερή έλεγχο στον κάθε υπολογιστή και σε καλύπτει με εγγύηση καλής λειτουργίας για 6μήνες κατόπιν της αγοράς. Επομένως, μπορείς να είσαι βέβαιος για το laptop που αγοράζεις, χωρίς να αμφισβητείς την ποιότητα και την καλή λειτουργία του.

Used Laptop από τους TheFixers |

Τέλος, ο USED NB DELL LATITUDE 3380 (I3,8GB,256SSD,13″) θα σου λύσει τα χέρια. Με δίσκο 256 GB (SSD), RAM 8GB και επεξεργαστή Intel I3 μπορείς να εκκινήσεις εύκολα όλες τις εφαρμογές που επιθυμείς, με απρόσκοπτη ταυτόχρονη εργασία. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει κομψή εξωτερική εμφάνιση και είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό εργαλείο για επαγγελματίες.

Οι τεχνικοί μας έχουν φροντίσει να ελέγξουν και να δοκιμάσουν πλήρως το συγκεκριμένο υπολογιστή, για να βεβαιωθούν για την ομαλή λειτουργία του. Επιπλέον, προσφέρουμε 6μηνη εγγύηση, για να είσαι βέβαιος για την ποιότητα των προϊόντων που αγοράζεις, καθώς και να μην αγχώνεσαι, ακόμα και εάν συμβεί κάτι στον υπολογιστή σου.

Οι TheFixers φροντίζουν να σου παρέχουν πάντα τα καλύτερα! Εμπιστεύσου την εμπειρία και την τεχνογνωσία της ομάδας των experts μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η επένδυση σε έναν καλό υπολογιστή είναι πολύ σημαντική για εσένα και για αυτό κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σου προσφέρουμε τα κορυφαία προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME