Μήπως πρέπει να κάνεις ένα backup στα ηλεκτρονικά αρχεία σου; Εδώ θα βρεις ό,τι θέλεις!

Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμης στο eshop των TheFixers |

Πλέον διατηρούμε όλα τα αρχεία μας σε ηλεκτρονική μορφή: είτε πρόκειται για τις αναμνήσεις, τις εμπειρίες ή τις εργασίες μας, με στόχο να καταλαμβάνουν μικρό αποθηκευτικό χώρο, να είναι εύκολα διαθέσιμα και να μπορούμε να τα επεξεργαστούμε άμεσα στο laptop, smartphone, tablet ή στην κάμερα. Όμως πολλές φορές η δημιουργία αντιγράφων backup είναι η καλύτερη επιλογή, ώστε να είμαστε ήσυχοι ότι θα τα διατηρήσουμε ανέπαφα, ό,τι κι αν συμβεί στα πρωτότυπα αρχεία.

Ξεκινώντας με τις κάρτες μνήμης, η LEXAR BLUE SERIES MICRO SD 128GB & ADAPTER (U1) επιτρέπει την καταγραφή και μεταφορά των αρχείων από το ταμπλετ, το κινητό ή την κάμερά σου, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους. Με την τεχνολογία UHS-I σου επιτρέπει ταχύτητα μεταφοράς που φτάνει τα 100ΜΒ/δευτερόλεπτο. Η κάρτα συνοδεύεται από προσαρμογέα SD για την εύκολη συνδεσιμότητά της σε όλες τις συσκευές.

Η LEXAR MICRO SD HIGH SPEED WITH ADAPTER 64 GB (U1) αποτελεί μια ανώτερη λύση αποθήκευσης και μνήμης για tablet, GoPro κάμερες και smartphones. Η συγκεκριμένη κάρτα είναι μία εξαιρετική επιλογή για τη λήψη, αναπαραγωγή και τη μεταφορά αρχείων, όπως και βίντεο 1080p full-HD, 3D και 4K, αξιοποιεί τεχνολογία UHS-I αγγίζοντας ταχύτητες μεταφοράς έως 300x (45MB/s) ανάγνωση και 20MB/s εγγραφή. Στη συσκευασία θα βρείτε κάρτα υψηλής ταχύτητας, κάρτα κλάσης 10 και αντάπτορα SD.

Εάν αναζητάτε USB Stick, με το LEXAR DUAL DRIVE D35C USB TYPE-C 64GB θα μπορέσεις να μεταφέρεις και να μοιραστείς περιεχόμενο μεταξύ των USB Type-C, smartphone, tablet, laptop και Type-A συσκευών. Το συγκεκριμένο 2 σε 1 USB Stick, είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και παρέχει ταχύτητα ανάγνωσης 100MB/sγια γρήγορες μεταφορές αρχείων. Το περιστρεφόμενο καπάκι του κρατάει ασφαλή τη συσκευή, για να μην ανησυχείς για τυχόν χτυπήματα, κρατώντας ασφαλή τα αρχεία σου.

Μια επιλογή αποθήκευσης και διατήρησης αρχείων αποτελούν οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, όπως ο WESTERN DIGITAL HDD EXTERNAL MY PASSPORT 2019 1TB BLACK. Διαθέτει κομψό σχεδιασμό, σε μέγεθος που χωράει στην παλάμη του χεριού σου, ενώ καλύπτει τις ανάγκες σου για χώρο αποθήκευσης όλων των αρχείων σου. Προσφέρει ασφαλές κλείδωμα, με κρυπτογράφηση EAS 256-bit, προστασία μέσω κωδικού πρόσβασης και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με το λογισμικό WD Backup.

Εξαιρετική επιλογή αποτελεί επίσης ο SAMSUNG EXTERNAL SSD SAMSUNG T7 TOUCH 500GB BLACK (MU-PC500K/WW) για την απόλυτη ασφάλεια των αρχείων σου. Με τις επιλογές ασφαλείας του T7 Touch και την κρυπτογράφηση AES 256-bit, σου επιτρέπει να ξεκλειδώσεις τα αρχεία σου με τη χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος ή με κωδικό πρόσβασης. Μπορείς να μεταφέρεις μεγάλο πλήθος και μέγεθος αρχείων, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με την απίστευτη ταχύτητα του USB 3.2 Gen 2 στο T7 Touch. Οι ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής φτάνουν έως και 1.050/1.000 MB/s, κάνοντας τον T7 Touch 9,5 φορές ταχύτερο από έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (HDD) και δύο φορές ταχύτερο από τον T5. Η ισχυρή κατασκευή του σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, τον καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό και τα αρχεία σου ασφαλή για πτώσεις από έως και 2 μέτρα.

Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμης στο eshop των TheFixers |

Ένας δίσκος όπως ο SILICON POWER EXTERNAL HDD 2.5″ 1TB SILVER φυσικά θα σου λύσει τα χέρια, με χωρητικότητα 1TB, διασύνδεση με USB 3.1 Gen1 / USB 3.0 και συμβατό με USB 2.0. Διατήρησε ασφαλή τα αρχεία σου με το ολομεταλλικό σώμα στρατιωτικού βαθμού, αντικραδασμική προστασία και ισχυρή ανθεκτικότητα απέναντι σε γρατσουνιές και χτυπήματα. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, τα αρχεία σου θα παραμείνουν ασφαλή και εύκολα διαθέσιμα για μεταφορά και μεταβίβαση σε διαφορετικές συσκευές. Βρες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όλες τις απαραίτητες συσκευές για να καλύψουν τις ανάγκες αποθήκευσης των αρχείων σου.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME