Κάνε την εμφάνισή σου να ξεχωρίζει με μοναδικά αξεσουάρ για τα wearables σου!

Αξεσουάρ Wearables από το eshop των TheFixers |

Τα wearables έχουν γίνει όχι μόνο μέρος της καθημερινότητάς μας, αλλά και μέρος της εμφάνισής μας και αναπόσπαστο κομμάτι της. Πολλές φορές θέλουμε να τα προσαρμόσουμε αντίστοιχα και να μας προσφέρουν το έξτρα στοιχείο που θα κάνει την εμφάνισή μας να ξεχωρίσει. Παρακάτω θα δούμε μερικές επιλογές αξεσουάρ για τα wearables σου για να ανανεώσεις το παρουσιαστικό τους που θα σε ενθουσιάσουν!

Αξεσουάρ Wearables από το eshop των TheFixers |

Ξεκινώντας από τα Apple Watches, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις πληθώρα επιλογών σε λουράκια, όπως το LAUT OXFORD TOBACCO APPLE WATCH 42/44MM. Το κλασικό στυλ του είναι λεπτό και κομψό, από εύκαμπτο δέρμα nappa, για εύκολη προσαρμογή του γύρω από τον καρπό. Έχει εξαιρετικά λεία υφή, ενώ η χρήση βελτιώνει ακόμα περισσότερο την αίσθησή του πάνω στο δέρμα. Το κούμπωμα και οι σύνδεσμοι από ανοξείδωτο ατσάλι, παράλληλα με το υπέροχο χρώμα του προσδίδουν στην πολυτελή εμφάνιση του Apple Watch σου.

Μια διαφορετική επιλογή είναι το UNIQ STROVA APPLE WATCH STEEL LINK BAND 42/44 BLACK, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 304 ανώτερης ποιότητας. Το κομψό φινίρισμά του, σε συνδυασμό με το βουρτσισμένο χρώμα προσδίδει μοναδικό στυλ και διαχρονικό στυλ στο Apple Watch σου. Στη συσκευασία θα βρεις ένα εργαλείο ρύθμισης συνδέσμων με 10 αφαιρούμενους συνδέσμους για να μπορέσεις να το προσαρμόσεις τέλεια στον καρπό σου, ενώ διαθέτει κούμπωμα γρήγορης απελευθέρωσης που επιτρέπει το ασφαλές κλείσιμο.

Για πιο παιχνιδιάρικο και fun στυλ, μπορείς να επιλέξεις το LAUT PASTELS CANDY APPLE WATCH 42/44MM, ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις, κατασκευασμένο από αντιβακτηριδιακό υλικό, εύκολο στο σχεδιασμό και με μεγάλη αντοχή. Διαθέτει αγκράφα και συνδέσμους από ανοξείδωτο ατσάλι, για να ασφαλίσουν το Apple Watch στον καρπό σου με μεγάλη σταθερότητα, σε όλες τις δραστηριότητές σου.

Εάν θέλεις να ανανεώσεις την εμφάνιση των AirPods σου, η CATALYST WATERPROOF CASE AIRPODS PRO BLUE θήκη θα σε ενθουσιάσει. Με αδιάβροχη επένδυση και αντοχή στις πτώσεις, μπορείς να προφυλάξεις τα AirPods σου από γρατσουνιές, χτυπήματα και νερό, ενώ η θήκη είναι κατασκευασμένη ώστε να έχεις εύκολη πρόσβαση στη θύρα φόρτισης και το αποσπώμενο καραμπίνερ σου επιτρέπει να το στερεώνεις στη ζώνη, την τσάντα ή το πορτοφόλι σου. Επιπλέον, η θήκη είναι απολύτως συμβατή με τα ασύρματα/QI charging pads για εύκολη φόρτιση των AirPods σου.

Για εντυπωσιακές εμφανίσεις η θήκη IDEAL FASHION COSMIC PINK SWIRL CASE FOR AIRPODS είναι ιδανική επιλογή. Το υπέροχο design με εφέ μαρμάρου ξεχωρίζει με τους ζωντανούς χρωματισμούς και τις δίνες από χρυσό. Παρέχει πλήρη συμβατότητα φόρτισης, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις με τη θήκη του κινητού σου στο ίδιο μοτίβο για ολοκληρωμένες εμφανίσεις και μοναδικό στυλ.

Πιο κλασική επιλογή είναι η θήκη LAUT DOTTY BLACK, για να συντροφεύει με παιχνιδιάρικο ύφος τα Air Pods σου. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πολυανθρακικό περίβλημα, παραμένοντας εξαιρετικά ελαφρύ και επιτρέποντας την ασύρματη φόρτιση, χωρίς παρεμβολές. Το μοτίβο είναι 360° προσθέτοντας στυλ και ζωντάνια στη θήκη των ακουστικών σου.

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις αξεσουάρ που θα σε ενθουσιάσουν. Αναζήτησέ τα όλα, βρες αυτό που ταιριάζει για τη συσκευή σου και κάνε την εμφάνισή σου να ξεχωρίζει.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME