Θες iPhone χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία; Στο e-shop των TheFixers έχουμε ό,τι ακριβώς ψάχνεις!

Μεταχειρισμένα iPhone σε ανταγωνιστικές τιμές από τους TheFixers |

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι παθιασμένοι φίλοι της Apple δεν είναι εύκολο να επιλέξουν την αγορά smartphone άλλης εταιρείας. Σας καταλαβαίνουμε! Όμως γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά ότι το να αγοράσετε ένα καινούριο iPhone κοστίζει αρκετά, δυσκολεύοντας την ολοκλήρωση μιας αγοράς. Για αυτό τον λόγο, η ομάδα των TheFixers φροντίζει να σας διευκολύνει, προσφέροντάς σας τα αγαπημένα σας μοντέλα σε τιμές που δε θα περιμένατε.

Μια ιδιαίτερα οικονομική επιλογή αποτελεί το IPHONE 8 64GB BLACK, με οθόνη Retina 4,7 ιντσών, που θα σας εντυπωσιάσει. Ο 6πύρηνος Apple A11 Bionic επεξεργαστής δε θα σας απογοητεύσει ποτέ, ενώ οι κάμερες των 12MP στη βασική και των 7MP στην selfie κάμερα, είναι βέβαιο ότι θα σας παρέχουν μοναδική ποιότητα στην απόδοση των φωτογραφιών και των βίντεο. Το συγκεκριμένο μοντέλο δέχεται ταχεία φόρτιση των 15W για να μην καθυστερείτε ποτέ. Οι τεχνικοί μας έχουν ελέγξει ενδελεχώς το συγκεκριμένο μοντέλο, για να είστε βέβαιοι ότι είναι σαν καινούριο, ενώ σας παρέχουμε εγγύηση 1 έτους για να μην αγχώνεστε για οτιδήποτε.

Το κορυφαίο μοντέλο IPHONE X 64GB SPACE GREY μπορείτε να το βρείτε σε μοναδική τιμή και είμαστε σίγουροι ότι θα σας λύσει τα χέρια. Η Super Retina OLED οθόνη 5,8 ιντσών σας παρέχει μοναδική ποιότητα εικόνας και σε συνδυασμό με την Dual 12MP κάμερα και την 7MP selfie κάμερα, ετοιμαστείτε για φωτογραφίες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Η μπαταρία των 2716 mAh με ταχεία φόρτιση στα 15W φροντίζει για τη διαρκή χρήση του κινητού, χωρίς να ανησυχείτε για το χρόνο φόρτισης που θα χρειαστεί. Ο επεξεργαστής τεχνολογίας HEXA Core 2.39 GHz και η χωρητικότητα των 64GB προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες στο συγκεκριμένο μοντέλο, επιτρέποντάς σας την πιο απαιτητική χρήση του.

Από τις τελευταίες κυκλοφορίες της εταιρείας, το IPHONE 11 64GB BLACK αποτελεί ένα κινητό που δεν θα σας απογοητεύσει για ό,τι κι αν το χρειαστείτε. Η οθόνη Liquid Retina Hd 6.1 ιντσών, σας προσφέρει μοναδική εμπειρία προβολής με υψηλή ακρίβεια απόδοσης των χρωμάτων. Ο ισχυρός επεξεργαστής του A13 Bionic Neural Engine σας επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία των εφαρμογών, ενώ η μπαταρία του υπόσχεται διάρκεια μιας ολόκληρης ημέρας. Με το fast charging μπορείτε να φτάσετε στο 50% της φόρτισης μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Τέλος, η κάμερα 12MP Ultra-Wide & 12MP Wide αισθητήρες σας παρέχουν μοναδικές λήψεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Φυσικά, η True Depth Selfie Camera 12MP μπορεί να σας χαρίσει υπέροχες selfies, ενώ υποστηρίζει 4K βίντεο και slo-mo.

Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε βέβαια να λείπει το IPHONE 11 PRO 256GB BLACK. Οι εκπληκτικές του δυνατότητες περιμένουν να συναρπάσουν κάθε χρήστη που θα το αποκτήσει. Η οθόνη OLED Super Retina XDR 6.5 ιντσών καταλαμβάνει ολόκληρο το μπροστινό μέρος της συσκευής, εντυπωσιάζοντας το χρήστη σε κάθε θέαση. Ο A13 Bionic επεξεργαστής επιτρέπει τη λειτουργία όλων των εφαρμογών χωρίς κανένα «κόλλημα» και η μπαταρία του προσφέρει επιπλέον 5 ώρες διάρκεια χρήσης, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Η τριπλή Pro Camera είναι ένα από τα στοιχεία που κάνουν το IPHONE 11 PRO 256GB BLACK να ξεχωρίζει. Οι τρεις αισθητήρες 12MP με έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό, έναν ευρυγώνιο φακό και έναν τηλεφακό με τη δυνατότητα για 2x οπτικό ζουμ θα σας ενθουσιάσουν με τις λήψεις που μπορούν να πραγματοποιήσουν.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, όποιο μοντέλο κι αν προτιμήσετε να αγοράσετε από τα καταστήματά μας, να είστε βέβαιοι ότι έχει περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο για να είμαστε σίγουροι για τη λειτουργία του προτού σας το προσφέρουμε. Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι σας παρέχουμε εγγύηση 1 έτους για να είστε καλυμμένοι για ό,τι κι αν προκύψει στη συσκευή σας. Ελέγξτε τα διαθέσιμα μοντέλα των μεταχειρισμένων iPhone στα καταστήματά μας, πραγματοποιήστε δωρεάν κράτηση για 24 ώρες για το iPhone που επιθυμείτε να αγοράσετε και ελάτε να το παραλάβετε τη στιγμή που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Οι TheFixers αποδεικνύουν έμπρακτα ότι σας προσφέρουν λύσεις σε κάθε τεχνολογική ανάγκη!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME