Νέα Καταστήματα σε Κηφισιά, Κορυδαλλό και Πειραιά!

Έχεις Smartphone ή iPhone, Tablet ή MacBook; Δεν έχει σημασία! Στους TheFixers θα βρεις τα κατάλληλα καλώδια για τη σύνδεση των συσκευών σου!

Καλώδια και αντάπτορες από τους TheFixers |

Η καθημερινότητά μας, πλέον, κατακλύζεται από ένα πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, τις οποίες, φυσικά, προσπαθούμε να συνδέσουμε μεταξύ τους, για τη δική μας ευκολία και τη δημιουργία ενός δικτύου για την εκμετάλλευση της κάθε συσκευής στο μέγιστο. Δεν έχει σημασία εάν οι συσκευές που έχεις επιλέξει είναι Smartphone ή iPhone, Tablet ή MacBook, καθώς εδώ θα βρεις τα κατάλληλα καλώδια και αντάπτορες για να επιτύχεις εύκολα και γρήγορα τη σύνδεση των συσκευών σου.

Το καλώδιο UGREEN LIGHTNING CABLE 1M SILVER με μία θύρα USB και μια θύρα Lightning σου επιτρέπει τη σύνδεση με τα περισσότερα μοντέλα iPhone, iPad και iPod που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Το καλώδιο είναι κατασκευασμένο από νάιλον πλεξούδα, κάνοντάς το ιδιαίτερα ανθεκτικό στις φθορές κατά το πέρασμα του χρόνου, προσφέροντάς του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Είναι κατάλληλο για φορτιστές iPhone παρέχοντας μέγιστο ρεύμα 2,4Α, ενώ υποστηρίζει και τη μεταφορά δεδομένων με ταχύτητα έως και 480Mbps.

Τα Fresh n’ Rebel καλώδια θα σε ενθουσιάσουν και το χρώμα τους είναι μόνο ένας από τους λόγους. Η σύνδεση USB σε Lightning θύρα σου επιτρέπει να συνδέσεις το iPhone, iPad ή iPod σε κάθε θύρα USB για να το φορτίσεις, ενώ ο Lightning σύνδεσμος μπορεί να εφαρμοστεί από κάθε πλευρά, για να μην εκνευρίζεσαι κάθε φορά που θες να συνδέσεις τη συσκευή σου. Το καλώδιό του είναι κατασκευασμένο από ανθεκτική νάιλον πλέξη, με μεγάλη ανθεκτικότητα στο τράβηγμα, για να μην αγχώνεσαι ότι θα σπάσει. Φυσικά, οι διαθέσιμες χρωματικές επιλογές θα καλύψουν κάθε γούστο.

Εάν κάθε φορά που θες να συνδέσεις τη συσκευή σου με κάποια άλλη, αγχώνεσαι για τη συμβατότητα των θυρών, εμείς σου έχουμε την κατάλληλη λύση. Το BASEUS TYPE-C TO USB ADAPTER BLACK είναι βέβαιο ότι θα σου λύσει τα χέρια. Επιτρέποντας τη σύνδεση Type-C με USB, το συγκεκριμένο αξεσουάρ μπορείς να το αξιοποιήσεις για γρήγορη φόρτιση και μεταφορά δεδομένων, μεταξύ των συσκευών σου.

Ο αντάπτορας UGREEN LIGHTNING TO 3.5MM ADAPTER σου επιτρέπει να συνδέσεις την Apple συσκευή σου με Lightning θύρα, με βύσμα ήχου 3,5mm με 100% συμβατότητα με το iOS. Μπορείς να ελέγξεις τη μουσική σου και να απαντήσεις κλήσεις εύκολα και γρήγορα, με την απλή σύνδεση των ακουστικών ή του μικροφώνου σου με τις Apple συσκευές, μέσω του αντάπτορα. Το μόνο που θα χρειαστεί κατά τη σύνδεση είναι να δώσεις 3-5 λεπτά στη συσκευή σου για να αναγνωρίσει τον αντάπτορα.

Με τον αντάπτορα UGREEN USB 3.0 TO ETHERNER ADAPTER μπορείς να συνδέσεις τη συσκευή σου σε Ethernet, μέσω USB. Απόκτησε πρόσβαση στο ίντερνετ συνδέοντας τη συσκευή σου σε router, modem ή άλλη συσκευή δικτύου. Η σύνδεση παραμένει σταθερή και αξιόπιστη σε σχέση με τις περισσότερες ασύρματες συνδέσεις, ενώ υπάρχουν LED ενδείξεις λειτουργιών για να αναγνωρίζεις εύκολα την κατάσταση της σύνδεσής σου. Ό,τι κι αν χρειαστείς για να συνδέσεις τις συσκευές σου, οι TheFixers μπορούν να σου το προσφέρουν. Αναζήτησε τα προϊόντα που επιθυμείς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και βρες λύσεις σε όλες τις ανάγκες τεχνολογίας που σε απασχολούν.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME