Θες γρήγορη σύνδεση ίντερνετ στις συσκευές σου και κάλυψη σε όλο το σπίτι; Οι TheFixers έχουν αυτό που χρειάζεσαι για να έχεις σήμα παντού!

Προϊόντα αναβάθμισης δικτύου | TheFixers

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το ίντερνετ θέλεις να φτάνει σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου. Γνωρίζουμε ότι θες να συνδέεσαι χωρίς να «κόβεται» το σήμα. Γνωρίζουμε επίσης και τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρεις να έχεις κάλυψη ίντερνετ σε κάθε χώρο. Οι TheFixers για άλλη μια φορά έχουν τη λύση σε κάθε πρόβλημα τεχνολογίας της καθημερινότητάς σου.

Με το TP-LINK RE305 V3 DUAL BAND (2.4 & 5GHZ) θα μπορέσεις να επεκτείνεις το σήμα του Wi-Fi σου σε όλες τις νεκρές ζώνες του σπιτιού ή του γραφείου σου. Είναι ικανό να σου προσφέρει ταχύτητα έως 1,2 Gbps και σταθερή ασύρματη εμπειρία, για να μην «κολλάς» πουθενά. Το συγκεκριμένο extender διαθέτει φωτεινή ένδειξη για να σε βοηθήσει στην εύρεση της καλύτερης θέσης, ώστε να σου παρέχει την ιδανική κάλυψη, ενώ μπορεί να λειτουργήσει με οποιονδήποτε δρομολογητή Wi-Fi ή ασύρματο σημείο πρόσβασης.

Μια διαφορετική λύση είναι το TP-LINK DECO M4 AC1200 V2.0 (2 PACK). Η συγκεκριμένη επιλογή αποτελείται από ένα σύστημα μονάδων τα οποία συνδυαστικά επιτυγχάνουν τη μέγιστη δυνατή κάλυψη ολόκληρου του σπιτιού, εκμηδενίζοντας τις αδύναμες περιοχές σήματος. Οι μονάδες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα κοινό δίκτυο, ενώ εναλλάσσονται αυτόματα όταν κινείσαι στο χώρο, για να έχεις τις πιο γρήγορες ταχύτητες. Η ισχύς του δικτύου που δημιουργούν είναι εντυπωσιακή, καθώς μπορούν να συνδεθούν έως και 100 συσκευές, χωρίς να παρουσιαστεί lag.

Εάν αναζητάς τον τρόπο για να επεκτείνεις το ασύρματο και ενσύρματο δίκτυό σου, το TP-LINK POWERLINE WI-FI 2 PACK KIT TL-WPA4220 VER 5.0 είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα. Αξιοποίησε την υπάρχουσα καλωδίωση και μετάτρεψε το υπάρχον ηλεκτρικό κύκλωμα του σπιτιού σε δίκτυο υψηλής ταχύτητας, χωρίς να χρειαστείς νέα καλώδια ή να κάνεις τρύπες στον τοίχο. Στην πράξη, το συγκεκριμένο powerline φέρνει ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο σε κάθε σημείο που υπάρχει διαθέσιμη πρίζα.

Φυσικά, τα καλώδια δικτύου αποτελούν πιο απλή επιλογή για να επεκτείνεις ενσύρματα την κάλυψη στο χώρο σου. Αναζήτησε τα καλώδια που χρειάζεσαι για την επέκταση του δικτύου μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες και την απόσταση που θέλεις να καλύψεις. Στο eshop των TheFixers θα βρεις προϊόντα που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σου για τη μέγιστη δυνατή κάλυψη σήματος στο σπίτι. Αναζήτησε την κατάλληλη επιλογή και απαλλάξου από το αδύναμο σήμα ίντερνετ στους χώρους του σπιτιού ή της εργασίας σου.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME