Δείτε κρυφές ρυθμίσεις του iPhone που θα σας λύσουν τα χέρια

Πληροφορίες για apps και συσκευές από τους TheFixers |

Τόσο οι συσκευές iPhone, όσο και το λογισμικό τους, εξελίσσονται και βελτιώνονται συνεχώς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν λειτουργίες και ρυθμίσεις, τις οποίες πιθανώς να μη γνωρίζετε, ακόμα και εάν είστε χρήστης iPhone για αρκετά χρόνια. Παρακάτω θα αναφέρουμε μερικές από αυτές που μπορεί να αγνοείτε.

Αλλαγή έντασης φακού

Ο φακός της συσκευής σε όλα τα smartphone είναι ιδιαίτερα χρήσιμος, καθώς μπορούμε να φωτίσουμε σκοτεινές περιοχές ανά πάσα στιγμή, σχεδόν με το πάτημα ενός κουμπιού. Ωστόσο, είναι ορισμένες φορές που η μεγάλη ένταση της φωτεινότητας του φακού μπορεί να είναι ενοχλητική. Την ένταση του φακού των iPhone, λοιπόν, μπορείτε να την αλλάξετε από το Κέντρο Ελέγχου.

Εντοπισμός άχρηστων εφαρμογών

Δεν είναι λίγες οι φορές που προσπαθούμε να κάνουμε download μιας νέας εφαρμογής, όμως δεν ολοκληρώνεται με επιτυχία, καθώς δε διαθέτουμε τον απαιτούμενο χώρο. Βέβαια, έχετε την επιλογή να διαγράψετε τις κυριότερες εφαρμογές που δε χρησιμοποιείτε συχνά, μέσα από τις ρυθμίσεις. Στον αποθηκευτικό χώρο μπορείτε να ενεργοποιήσετε το “Offload Unused Apps” και να αφαιρεθούν οι εφαρμογές στις οποίες δεν έχετε πραγματοποιήσει σύνδεση για αρκετό καιρό.

Βρείτε τα emoji πιο γρήγορα

Ίσως να μην το γνωρίζατε, όμως δεν υπάρχει λόγος να αναζητάτε για ώρα το emoji που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πληκτρολογήσετε το όνομά του και θα σας εμφανιστεί στις προτεινόμενες εκφράσεις, δίπλα στις λέξεις, κερδίζοντάς σας χρόνο!

Απενεργοποιήστε τα «διαβάστηκε»

Αρκετές φορές αποφεύγουμε να ανοίξουμε κάποιο μήνυμα για αρκετή ώρα, για διάφορους λόγους. Εάν δε θέλετε να εμφανίζεται αυτή η περιγραφή, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη επιλογή και οι συνομιλητές σας να βλέπουν μόνο την ειδοποίηση «παραδόθηκε» κάθε φορά που εισέρχονται στη συνομιλία σας. Οι TheFixers φροντίζουν να σας ενημερώνουν για κάθε νέο τεχνολογίας και σας παρέχουν πληροφορίες για ό,τι μπορεί να διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Αναζητήστε όλα τα αντίστοιχα άρθρα στο blog μας και μάθετε τα τελευταία νέα του κόσμου της Apple.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME