Νέα Καταστήματα σε Κηφισιά, Κορυδαλλό και Πειραιά!

Ανανέωσε την εμφάνιση του κινητού σου με καινούρια θήκη. Συνδύασε προστασία, λειτουργικότητα και στυλ με τα προϊόντα των TheFixers.

Θήκες για Smartphone από το eshop των TheFixers |

Το κινητό μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Το έχουμε παντού μαζί μας και βρίσκεται στην τσάντα, στην τσέπη ή στο χέρι μας σε κάθε περίπτωση. Για αυτό το λόγο πρέπει όχι μόνο να το προστατεύσουμε, αλλά και να διαθέτουμε μια θήκη που θα ταιριάζει με το χαρακτήρα μας και την προσωπικότητά μας, ενώ μια νέα θήκη για το κινητό θα φέρει ανανέωση στην εμφάνισή του και στην ψυχολογία μας.

Θήκες iPhone από το eshop των TheFixers |

Οι TheFixers φροντίζουν πάντοτε την εμφάνισή σας και τις συσκευές τεχνολογίας που διαθέτετε, γι’ αυτό και στο eshop μας θα βρείτε ατέλειωτες επιλογές σε θήκες κινητού, για να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αναζητήστε μαλακές θήκες σιλικόνης, σκληρές θήκες ή θήκες βιβλίο σε υπέροχα σχέδια και χρώματα, ανάλογα με τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας και προστατέψτε πλήρως το κινητό σας.

Θήκες iPhone από το eshop των TheFixers |

Μια εταιρεία με εντυπωσιακές θήκες που θα προσθέσουν στυλ και ύφος στις εμφανίσεις σας, είναι η Ideal of Sweden. Η εταιρεία χαρακτηρίζεται από τα σαγηνευτικά μοτίβα των θηκών της, με έμπνευση από κρυστάλλους, στοιχεία της φύσης και υφάσματα. Μπορείτε να βρείτε θήκες από σκληρό ή μαλακό πλαστικό και να εξασφαλίσετε την προστασία του κινητού σας από γρατσουνιές, λόγω της επένδυσης από μικροΐνες. Επιπλέον, η εταιρεία σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε τη θήκη σας με τα υπόλοιπα Accessories of Attraction για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Θήκες iPhone από το eshop των TheFixers |

Η εταιρεία Nillkin διαθέτει εντυπωσιακές θήκες για το iPhone σας, με έμφαση στην απόλυτη προστασία του smartphone σας. Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ανθεκτικές θήκες που εφαρμόζουν απόλυτα στο κινητό σας, κατασκευασμένες από πλαστικά PC, βάσει των διεθνών περιβαλλοντικών προτύπων που προσφέρουν υπέροχη αίσθηση στην αφή.  Στα bonus του σχεδιασμού είναι το ολισθιτικό πορτάκι που προσφέρει απόλυτη προστασία των φακών της κάμερας.

Θήκες για Samsung Galaxy από το eshop των TheFixers |

Η Nillkin φροντίζει να καλύπτει κάθε καταναλωτή και στο κατάστημά μας θα βρείτε θήκες για Samsung smartphones που θα σας ενθουσιάσουν. Ανακαλύψτε μία πληθώρα σχεδίων βάσει των αναγκών σας και διατηρήστε το smartphone σας προστατευμένο σε κάθε σας δραστηριότητα. Οι θήκες είναι κατασκευασμένες για να εφαρμόζουν άνετα γύρω από το κινητό σας, χωρίς να χρειάζεται να τις αφαιρείτε για να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε αξεσουάρ. Ο λεπτεπίλεπτος σχεδιασμός των θηκών δεν προσθέτει επιπλέον όγκο, ωστόσο η ανθεκτικότητά τους σε σκόνη, νερό και κραδασμούς σας προσφέρουν την απόλυτη προστασία.

Ό,τι κινητό κι αν έχετε, όποια θήκη κι αν αναζητάτε θα τη βρείτε στους TheFixers. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και θα προστατέψουν απόλυτα τη συσκευή σας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME