Νέα Καταστήματα σε Κηφισιά, Κορυδαλλό και Πειραιά!

Εάν έχει γεμίσει ο σκληρός δίσκος ή η κάρτα μνήμης σου, οι TheFixers σου έχουν τη λύση!

Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και USB Sticks από το eshop των TheFixers |

Για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, ο υπολογιστής ή οι φορητές συσκευές είναι το μέρος όπου περνούν αρκετές ώρες της ημέρας τους. Επομένως, τα ηλεκτρονικά αρχεία που χρησιμοποιούν, χρειάζονται τον δικό τους αποθηκευτικό χώρο. Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία και εντοπίζετε ότι σιγά σιγά ο σκληρός δίσκος ή η κάρτα μνήμης σας έχει αρχίσει να γεμίζει, σας έχουμε όλες τις κατάλληλες επιλογές, για να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό σας χώρο.

Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και USB Sticks από το eshop των TheFixers |

Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος WESTERN DIGITAL HDD EXTERNAL MY PASSPORT 2019 1TB BLACK παρότι χωράει στην παλάμη του χεριού σας, θα σας προσφέρει τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο που αναζητάτε για τα έγγραφα, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική σας. Επιπλέον, διαθέτει ασφαλές κλείδωμα με κρυπτογράφηση AES 256-bit και προστασία μέσω κωδικού πρόσβασης, ενώ δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας μέσω του λογισμικού WD Backup.

Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και USB Sticks από το eshop των TheFixers |

Μια ακόμα εξαιρετική επιλογή αποτελεί ο SILICON POWER EXTERNAL HDD 2.5″ 1TB SILVER, ο οποίος διαθέτει ολομεταλλικό σώμα για αντικραδασμική προστασία στρατιωτικού βαθμού, για να μην ανησυχείτε για τη διατήρηση των αρχείων σας ακόμα και έπειτα από πτώση του σκληρού δίσκου. Το καλώδιό του είναι κατασκευασμένο με πλέξη νάιλον υψηλής ποιότητας με SR (ανακούφιση τάσης). Ο συγκεκριμένος σκληρός δίσκος αποτελεί ιδανική επιλογή για να μην αγχώνεστε για τη διατήρηση των αρχείων σας και τη σωστή τους φύλαξη.

Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και USB Sticks από το eshop των TheFixers |

Εάν προτιμάτε κάτι πιο μικρό, το KINGSTON DATA TRAVELER KYSON USB 3.2 FLASH DTKN/128GB θα σας λύσει τα χέρια. Το συγκεκριμένο usb stick διαθέτει μεταλλικό κέλυφος χωρίς καπάκι, για γρήγορη σύνδεση με υποδοχές USB A 3.2 Gen 1. Είναι κατασκευασμένο με υποδοχή για μπρελόκ για να το παίρνετε παντού μαζί σας, ενώ οι ταχύτητες μεταφοράς του φτάνουν τα 200MB/s ανάγνωσης και 60MB/s εγγραφής.

Εάν, από την άλλη, αγχώνεστε διαρκώς μην τυχόν χαλάσει η υποδοχή για το USB stick σας, έχουμε το κατάλληλο για εσάς. Το LEXAR DUAL DRIVE D35C USB 3.0 & TYPE-C 64GB διαθέτει ενσωματωμένο καπάκι, για να μην ανησυχείτε αν το χτυπήσετε κάπου. Είναι συμβατό με PC και MAC και προσφέρει απίστευτη απόδοση υψηλής ταχύτητας USB 3.0. Το συγκεκριμένο USB έχει υποδοχή Type C και Type A για απόλυτη συνδεσιμότητα με κάθε θύρα, ενώ η ταχύτητα ανάγνωσης φτάνει τα 100MB/s. Στα καταστήματα και το eshop των TheFixers θα βρείτε όλες τις κορυφαίες λύσεις για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου των συσκευών σας. Επισκεφθείτε μας για κάθε λύση σε ζητήματα τεχνολογίας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME