Ανακάλυψε μοναδικές επιλογές σε αξεσουάρ για wearables και εντυπωσίασέ τους όλους!

Αξεσουάρ για smartwatch & Apple Watch στο eshop των TheFixers |

Έχεις πάρει καινούρια wearables και θες να τα προσαρμόσεις στο στυλ σου αλλά και να τα προστατεύσεις; Ψάχνεις τρόπο για να ανανεώσεις την εμφάνιση του apple watch σου; Για όποιο λόγο κι αν αναζητάς καινούριο λουράκι ή τζάμι προστασίας, οι TheFixers σου έχουν όλες τις επιλογές για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.

Αξεσουάρ για smartwatch & Apple Watch στο eshop των TheFixers |

Είσαι λάτρης του κλασικού στυλ, ενώ παράλληλα αναζητάς στοιχεία που θα απογειώσουν την εμφάνισή σου; Τότε το LAUT OXFORD TOBACCO APPLE WATCH 42/44MM είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτο δέρμα nappa και προσαρμόζεται ιδανικά γύρω από τον καρπό, ενώ η αίσθηση στο χέρι βελτιώνεται όσο περισσότερο το χρησιμοποιεί κανείς. Αν αγαπάς την πολυτέλεια και τα εντυπωσιακά αξεσουάρ, τότε μη διστάσεις να το κάνεις δικό σου.

Αξεσουάρ για smartwatch & Apple Watch στο eshop των TheFixers |

Εάν προτιμάς πιο fun αξεσουάρ, τότε το LAUT POP LOOP FOR APPLE WATCH 42/44MM LEOPARD GREEN θα σε ενθουσιάσει. Τα ζωντανά χρώματα σε αυτό το λουράκι, σε συνδυασμό με την ελαστική και μεταξένια υφή, συνδυάζουν την άνετη εφαρμογή με την εντυπωσιακή εμφάνιση. Διαθέτει κρυμμένη ρυθμιζόμενη αγκράφα μέσα στο ύφασμα, για να προσαρμόζεται ανάλογα με το μέγεθος του καρπού σου. Ό,τι στυλ κι αν προτιμάς, είναι βέβαιο ότι θα βρεις ένα Pop Loop για να το συνδυάσεις.

Αξεσουάρ για smartwatch & Apple Watch στο eshop των TheFixers |

Το UAG NATO STRAPS APPLE WATCH 42/44MM GREY είναι σχεδιασμένο για να συνδυάζει την άνεση και την ανθεκτικότητα. Κατασκευασμένο από νάιλον υψηλής αντοχής και ανοξείδωτο ατσάλι, αποτελεί τον πιο αξιόπιστο σύντροφο του apple watch σου. Χρησιμοποίησέ  το για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες και στις πιο απαιτητικές σου εξορμήσεις, χωρίς να ανησυχείς καθόλου εάν θα «αντέξει» τις αντίξοες συνθήκες.

Αξεσουάρ για smartwatch & Apple Watch στο eshop των TheFixers |

Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε την προστασία της οθόνης του Apple Watch σου. Το NILLKIN 3D SERIES TEMPERED GLASS APPLE WATCH 4/5/6/SE 44MM BLACK θα φροντίσει να παρέχει την κατάλληλη προστασία στην οθόνη σου, για να μην αγχώνεσαι για γρατσουνιές και γδαρσίματα. Κατασκευασμένο από ιαπωνικό γυαλί AGC προσφέρει πλήρη κάλυψη στο ρολόι σου, ενώ προστατεύει την οθόνη από δακτυλικά αποτυπώματα, χωρίς να επηρεάζει τη φωτεινότητα και τη διαύγεια της οθόνης.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME