Γιορτές και δώρα πάνε μαζί! Βρες ακουστικά και Bluetooth τελευταίας τεχνολογίας από τους TheFixers για να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Ακουστικά από τους TheFixers |

Οι γιορτές πλησιάζουν και σε έχει πιάσει άγχος για τα δώρα που θα κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα; Μην ανησυχείς, οι TheFixers σου έχουν τη λύση! Στο eshop μας θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, για να κάνεις στους αγαπημένους σου δώρα τεχνολογίας που θα λατρέψουν!

Τα ακουστικά αποτελούν ένα αξεσουάρ που είναι εξαιρετικά χρήσιμο, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί από όλους τους χρήστες ηλεκτρονικών συσκευών, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και ιδιότητας. Μπορείς να βρεις το κατάλληλο σετ ακουστικών βάσει επιμέρους χαρακτηριστικών και αναγκών του αγαπημένου σου προσώπου για να του κάνεις ένα δώρο που του ταιριάζει και θα του λύσει τα χέρια!

Ακουστικά από τους TheFixers |

Εάν το άτομο στο οποίο αναλογίζεσαι να πάρεις δώρο κάποιο αξεσουάρ ήχου περνάει αρκετές ώρες της ημέρας στο τηλέφωνο και πρέπει να διαχειριστεί πολλές κλήσεις, τότε σου προτείνουμε το JABRA BLUETOOTH TALK 5 BLACK. Το συγκεκριμένο Bluetooth διαθέτει multipoint τεχνολογία για ταυτόχρονη χρήση με 2 κινητά τηλέφωνα, αλλά και ταυτόχρονη διαχείριση 2 κλήσεων. Ιδανικό για άτομα που δέχονται κλήσεις συνεχώς!

Ακουστικά από τους TheFixers |

Εάν, ωστόσο τα ακουστικά προορίζονται για άτομο το οποίο ακούει μουσική για ώρες και κάνει κλήσεις, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί κι άλλες εργασίες, τότε το XIAOMI MI TRUE WIRELESS EARPHONES 2 BASIC είναι η ιδανική επιλογή. Με λειτουργία touch για τη διαχείριση του ήχου, αυτόματη διακοπή αναπαραγωγής κατά την αφαίρεση του ενός ακουστικού και συνεχόμενη χρήση έως 5 ώρες, σίγουρα θα ενθουσιαστεί όποιος λάβει το συγκεκριμένο ζευγάρι ακουστικών ως δώρο!

Ακουστικά από τους TheFixers |

Για τα αγαπημένα σου πρόσωπα που θέλουν να απομονώνονται όσο εργάζονται, παρακολουθούν την αγαπημένη τους σειρά ή ακούνε μουσική, τα ακουστικά JBL TUNE 510BT WIRELESS ON-EAR HEADPHONES BLACK θα τους είναι απαραίτητα. Ασύρματα, για απόλυτη ελευθερία κινήσεων, εύκολη διαχείριση και αυτονομία μπαταρίας για έως 40 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής, τα συγκεκριμένα ακουστικά αποτελούν την ιδανική επιλογή. Οι μαλακές κάψες επιτρέπουν άνετη χρήση για πολλές ώρες, ενώ αναδιπλώνονται για εύκολη μεταφορά.

Ακουστικά από τους TheFixers |

Για τέλειες κλήσεις χωρίς να εμποδίζεται ο ήχος και με την απομόνωση της φωνής του χρήστη από τους θορύβους του περιβάλλοντος, τα JBL TUNE 230NC TWS TRUE WIRELESS EAR-BUDS HEADPHONES WHITE είναι ιδανικά. Οι κλήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν hands-free και ο χρήστης να ολοκληρώνει ταυτόχρονα κάθε ενέργεια που επιθυμεί. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι για 40 ώρες, ενώ η αντοχή στο νερό και στον ιδρώτα επιτρέπει τη χρήση κατά τη γυμναστική ή σε βροχερές συνθήκες, χωρίς άγχος.

Ακουστικά από τους TheFixers |

Στις πιο fun επιλογές, το σετ ακουστικών FRESH ‘N REBEL TWS TWINS 1 TIP – SMOKEY PINK θα εντυπωσιάσει τόσο με το χρώμα, όσο και με τις λειτουργίες που προσφέρει στο χρήστη. Ο έλεγχος της μουσικής και των κλήσεων μέσω της αφής προσφέρουν την απόλυτη ελευθερίας κινήσεων, ενώ η άμεση και γρήγορη φόρτιση επιτρέπει τη χρήση τους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ό,τι δώρο κι αν αναζητάς για αυτές τις γιορτές, θα το βρεις στους TheFixers. Επισκέψου το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να επιλέξεις μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα σου άτομα, που θα τους ενθουσιάσουν!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME