Νέα Καταστήματα σε Κηφισιά, Κορυδαλλό και Πειραιά!

Προστατεύστε το κινητό σας με θήκες σε μοναδικά σχέδια και τζαμάκια προστασίας οθόνης υψηλής αντοχής!

Θήκες iPhone από το eshop των TheFixers |

Τα smartphones μας τα χρησιμοποιούμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και τα ταλαιπωρούμε συχνά με το να πέφτουν ή να αποκτούν γρατσουνιές από άλλες σκληρές επιφάνειες, όπως είναι τα κλειδιά ή τα φερμουάρ από τσάντες. Για να μπορέσουμε να τα διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση, λοιπόν, θα πρέπει να τα προστατεύσουμε με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως είναι οι θήκες και τα τζαμάκια οθόνης. Παρακάτω σας προτείνουμε επιλογές που θα σας εντυπωσιάσουν και θα προστατεύσουν το κινητό σας από κάθε είδους ατύχημα.

Θήκες iPhone από το eshop των TheFixers |

Η θήκη IDEAL OF SWEDEN CASE IPHONE 12 PRO MAX – SAPPHIRE SWIRL θα σας ενθουσιάσει με το μοτίβο και τους χρωματισμούς της. Η κατασκευή της προσφέρει τέλεια εφαρμογή στη συσκευή σας, ενώ διαθέτει ομαλή επένδυση μικροϊνών για να ενσωματώνεται απαλά στο κινητό σας, χωρίς να του προκαλεί γρατσουνιές. Επίσης, η συγκεκριμένη θήκη είναι μέρος των Accessories of Attraction της εταιρείας, με αποτέλεσμα να συνδέεται με μια γκάμα προϊόντων με ένα μαγνητικό κλικ.

Θήκες iPhone από το eshop των TheFixers |

Για πιο «δύσκολες» περιπτώσεις, και ειδικά εάν είστε επιρρεπείς στο να σας πέφτει το κινητό, η θήκη UNIQ MAGSAFE LIFEPRO XTREME HYBRID CASE IPHONE 13 – VAPOUR αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς. Η συγκεκριμένη θήκη έχει μεγάλη αντοχή σε γρατσουνιές, ενώ είναι ικανή να προστατεύσει τη συσκευή σας από πτώση έως και 2 μέτρων. Παράλληλα, μπορεί να υποστηρίξει την ασύρματη φόρτιση του κινητού σας, χωρίς να χρειαστεί να την αφαιρέσετε.

Θήκες iPhone από το eshop των TheFixers |

Μια πιο χρωματιστή επιλογή αποτελεί η θήκη LAUT HUEX PASTELS CASE IPHONE 12 / 12 PRO – CANDY, για τους λάτρεις των παστέλ αποχρώσεων. Επιπλέον των αναζωογονητικών χρωμάτων, η συγκεκριμένη συλλογή διαθέτει τη νέα τεχνολογία Air-Frame για προστασία από τα χτυπήματα που σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε από την εταιρεία. Προστατεύει το κινητό σας, καθώς αντέχει τις πτώσεις από μεγάλο ύψος, ενώ διατηρεί τη συσκευή σας λεπτή και ελαφριά.

Θήκες iPhone από το eshop των TheFixers |

Ωστόσο, πέραν του πλαισίου της συσκευής, πολύ σημαντική είναι και η προστασία της οθόνης της, με το κατάλληλο τζαμάκι. Μια εξαιρετική επιλογή είναι το NILLKIN 3D CP+MAX IPHONE 11/XR BLACK, το οποίο συγκολλάται αποτελεσματικά με την οθόνη  της συσκευής σας και διαθέτει σκληρή επιφάνεια 9H για προστασία από γρατσουνιές και πτώσεις, χωρίς να επηρεάζεται η διαύγεια της οθόνης σας και οι λειτουργίες αφής.

Ό,τι κι αν αναζητάτε για την προστασία του κινητού σας, θα το βρείτε στους TheFixers. Βρείτε στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας τη θήκη που σας ταιριάζει και συνδυάστε τη με το κατάλληλο τζαμάκι για να μην αγχώνεστε για χτυπήματα και γρατσουνιές.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME