Μην αφήνεις το tablet σου εκτεθειμένο. Βρες την κατάλληλη θήκη προστασίας από τη μεγαλύτερη συλλογή προϊόντων τεχνολογίας

Θήκες για tablet και iPad από το eshop των TheFixers |

Τα tablet είναι συσκευές οι οποίες χρησιμοποιούνται πολλές φορές αντί υπολογιστών ή κινητών, για λήψη φωτογραφιών, για σύνδεση στο ίντερνετ και για ολοκλήρωση εργασιών επαγγελματικής φύσεως. Δεδομένης της ευκολίας χρήσης και μεταφοράς τους, τα tablets μπορούν να σε συνοδεύουν σε κάθε σου εξόρμηση. Ωστόσο, για να βεβαιωθείς για τη «μακροζωία» της συσκευής σου και την αποφυγή οποιασδήποτε φθοράς σε αυτή, θα σου προτείναμε να επιλέξεις μια από τις παρακάτω θήκες που θα εξασφαλίσουν την προστασία της.

Θήκες για tablet και iPad από το eshop των TheFixers |

Η NILLKIN BEVEL LEATHER CASE FOR APPLE IPAD 10.2 2019/2020/2021 BLACK θα σου προσφέρει κομψή εμφάνιση χάρη στο σχεδιασμό της, σε συνδυασμό με την απόλυτη προστασία. Η θήκη ταιριάζει απόλυτα στο tablet σου χωρίς να αγχώνεσαι για τυχόν φθορά κατά την εφαρμογή της, ενώ προστατεύει τόσο το σώμα της συσκευής, όσο και την οθόνη. Επιπλέον, το μαύρο χρώμα και η σχεδίαση της θήκης προσφέρουν εμφάνιση κατάλληλη για κάθε προσωπικό ή επαγγελματικό ραντεβού. Βρες τη συγκεκριμένη θήκη και για μοντέλα tablet μεγαλύτερου μεγέθους, καθώς η NILLKIN BEVEL LEATHER CASE FOR APPLE IPAD 10.9 2020/AIR 4 BLACK, είναι διαθέσιμη και για οθόνες 10,9’’.

Θήκες για tablet και iPad από το eshop των TheFixers |

Σε πιο fancy εμφάνιση, η θήκη GOOSPERY FANCY DIARY IPAD 10.2” NAVY/LIME θα σε ενθουσιάσει με τους χρωματικούς συνδυασμούς που προσφέρει, ενώ παράλληλα καλύπτει τη συσκευή σου, για την απόλυτη προστασία από πτώσεις ή γρατσουνιές που μπορεί να προκληθούν. Επιπλέον, επιτρέπει την τοποθέτηση της συσκευής σε θέση θέασης, για να χρησιμοποιείς το tablet σου χωρίς να χρειάζεται να το κρατάς συνεχόμενα.

Θήκες για tablet και iPad από το eshop των TheFixers |

Στο eshop των TheFixers θα βρεις επίσης Universal θήκες για κάθε μοντέλο tablet. Αναζήτησε τη θήκη που ταιριάζει στη συσκευή σου, σε όποιο χρωματισμό προτιμάς, μέσα από την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας. Κράτησε το tablet σου προστατευμένο σε κάθε συνθήκη, χωρίς να ανησυχείς για τυχόν γδαρσίματα ή χτυπήματα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME