Θες να μη μείνεις ποτέ από μπαταρία; Οι TheFixers φροντίζουν να φορτίζεις το κινητό σου στο αμάξι, στο δρόμο, ακόμα και στην κίνηση!

Φορτιστές αυτοκινήτου από τους TheFixers |

Σε τρομοκρατεί η σκέψη να κλείσει το κινητό σου από μπαταρία; Έχεις βρεθεί πολλές φορές με χαμηλά ποσοστά μπαταρίας ενώ είσαι ακόμα έξω; Δεν υπάρχει πια λόγος πανικού! Οι TheFixers έχουν τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων για να φορτίζεις τη συσκευή σου όπου κι αν βρίσκεσαι, εύκολα, γρήγορα και χωρίς άγχος!

Φορτιστές αυτοκινήτου από τους TheFixers |

Εάν βρίσκεσαι πολλές ώρες στο δρόμο, ένας φορτιστής αυτοκινήτου δε θα σου είναι απλά χρήσιμος, θα σου είναι μάλλον απαραίτητος! Ο NILLKIN POWERSHARE CAR CHARGER (QC3.0, 3 USB & TYPE-C PORT) GREY είμαστε σίγουροι ότι θα σου λύσει τα χέρια και θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση της χαμηλής μπαταρίας για το κινητό σου και κάθε άλλου επιβάτη του αυτοκινήτου σου. Με 4 θύρες και επέκταση καλωδίου 2 μέτρων, μπορούν όλοι οι επιβάτες να φορτίζουν τη συσκευή τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Φορτιστές αυτοκινήτου από τους TheFixers |

Εξαιρετική επιλογή φορτιστή αυτοκινήτου είναι και ο UGREEN TYPE-C & USB CAR CHARGER 3.4A PD18W. Κατάλληλος για γρήγορη φόρτιση με το Lightning καλώδιο Type C, μπορεί να φορτίσει το κινητό σου στο 50% σε μόλις 30 λεπτά, ενώ ο προσαρμογέας έχει κατασκευαστεί ώστε να προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια και προστασία της συσκευής από βραχυκύκλωμα ή υπέρταση. Χάρη στο μικρό του σώμα και τον πρακτικό του σχεδιασμό, είναι η κατάλληλη επιλογή για κάθε αυτοκίνητο.

Φορτιστές αυτοκινήτου από τους TheFixers |

Ο NILLKIN CELERITY CAR CHARGER USB & TYPE-C (QC3.0) 33W BLACK είναι σχεδιασμένος με 2 θύρες και επιτρέπει γρήγορη φόρτιση USB QC3.0+. Η συνολική του ισχύς φτάνει τα 33W και επιτρέπει ταυτόχρονη φόρτιση 2 συσκευών. Η κατασκευή του χωρίς ραφές του προσδίδει μοναδικό στυλ, ενώ έχει διαμορφωθεί ώστε να προσφέρει προστασία στις συσκευές κατά τη φόρτισή τους.

Φορτιστές αυτοκινήτου από τους TheFixers |

Η Samsung, αναλογιζόμενη τις ανάγκες των καταναλωτών, προχώρησε στη δημιουργία φορτιστή αυτοκινήτου, το SAMSUNG CAR CHARGER EP-L1100 BLACK. Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί γνήσιο φορτιστή αυτοκινήτου για γρήγορη φόρτιση των συσκευών σου, ταχύτερο έως και κατά 50% σε σχέση με συνηθισμένους φορτιστές. Χρησιμοποίησέ τον για ταυτόχρονη φόρτιση 2 συσκευών, με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στα ενσωματωμένα συστήματα προστασίας της Samsung.

Φορτιστές αυτοκινήτου από τους TheFixers |

Τέλος, ο HAMA UNIVERSAL USB CAR CHARGER, 2.1A θα σου λύσει τα χέρια, με τις δύο θύρες για φόρτιση των συσκευών σου, ενώ επιτρέπει τη γρήγορη φόρτιση. Ο λιτός και κομψός σχεδιασμός του ταιριάζει σε κάθε αυτοκίνητο, παραμένοντας διακριτικό και εύχρηστο, κατάλληλο για τις ανάγκες φόρτισης των συσκευών σου.

Όσο συχνά κι αν μειώνεται η μπαταρία της συσκευής σου, στους TheFixers θα βρεις τη λύση με τον κατάλληλο φορτιστή αυτοκινήτου. Επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει, μέσα από τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας και κάνε παρελθόν τη χαμηλή μπαταρία.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME