Ολόκληρο από γυαλί το iPhone του μέλλοντος;

Επισκευή iPhone από τους TheFixers |

Η Apple είναι μια εταιρεία που μας έχει συνηθίσει στις καινοτόμες ιδέες και πρωτοποριακές συσκευές. Τώρα, έρχεται να κατοχυρώσει μια πατέντα για το σχεδιασμό iPhone κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από γυαλί. Φυσικά, ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόβλεψη για την κυκλοφορία αυτής της συσκευής, ωστόσο δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί σε κάποια από τις μελλοντικές παρουσιάσεις της εταιρείας.

Όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί, η συγκεκριμένη συσκευή έχει το σαφές πλεονέκτημα της πλήρους αξιοποίησης του σώματος της συσκευής, καθώς θα χρησιμοποιείται ως οθόνη ολόκληρο το πλαίσιό της. Η συγκεκριμένη ευρεσιτεχνία έγινε αποδεκτή από το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ, με την ονομασία “Electronic device with glass enclosure” και περιγράφεται ως ηλεκτρονική συσκευή η οποία έχει τη δυνατότητα να παρουσιάζει έξι διαφορετικά σημεία προβολής εικόνων και περιεχομένου σε ενιαία γυάλινη επιφάνεια.

Η εταιρεία, κατά την κατοχύρωση της πατέντας της ανέφερε πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να ανοίξει κανείς τη συσκευή για να την επισκευάσει, ενώ ο σχεδιασμός της στο σύνολό του, παραπέμπει σχεδόν με σιγουριά σε iPhone.

Η προβολή περιεχομένου, θα γίνεται όχι μόνο στην μπροστινή πλευρά, αλλά και στην πίσω, χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά και σχεδιασμό της συσκευής. Φυσικά, η συγκεκριμένη σχεδιαστική πρόταση είναι σίγουρα πρωτότυπη, ωστόσο στην εκτέλεσή της -λογικά- θα αυξηθεί το βάρος της συσκευής σε σχέση με τα κλασικά iPhone, εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης του γυαλιού.

Επισκεφθείτε το blog των TheFixers και ενημερωθείτε καθημερινά με άρθρα και νέα για όλο τον κόσμο της τεχνολογίας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME