Νέα Καταστήματα σε Κηφισιά, Κορυδαλλό και Πειραιά!

Ακουστικά για κάθε στιγμή της ημέρας! Βρες τη μεγαλύτερη συλλογή προϊόντων για να επιλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν!

Ακουστικά από τους TheFixers |

Μήπως συνηθίζεις να μην πηγαίνεις πουθενά χωρίς τα ακουστικά σου; Αν ακούς συνέχεια μουσική ή θες να μιλάς στο τηλέφωνο με την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο! Ανακάλυψε την τεράστια συλλογή των TheFixers από ακουστικά, για να βρεις αυτά που ταιριάζουν στις συνήθειες και την καθημερινότητά σου.

Ακουστικά από τους TheFixers |

Τα XIAOMI MI TRUE WIRELESS EARPHONES 2 BASIC θα σου λύσουν τα χέρια καθώς δε χρειάζονται καλώδια σύνδεσης που μπλέκονται συνέχεια κάνοντάς τα δύσχρηστα. Τα συγκεκριμένα Bluetooth ακουστικά είναι συμβατά με κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth, ενώ διαθέτουν λειτουργία μείωσης θορύβου και αυτόματο pairing με τις συσκευές που έχουν συνδεθεί. Όταν αφαιρείς το ακουστικό από το αυτί σου, διακόπτεται αυτόματα η αναπαραγωγή, ενώ επιτρέπουν 5 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής χωρίς φόρτιση.

Ακουστικά από τους TheFixers |

Αντίστοιχης λογικής και λειτουργίας είναι τα FRESH ‘N REBEL TWS TWINS 1 TIP – SMOKEY PINK, με τα οποία μπορείς να ελέγχεις τη μουσική και τις τηλεφωνικές σου κλήσεις εύκολα και γρήγορα, μόνο με ένα άγγιγμα των ακουστικών σου. Η πλήρης φόρτιση των ακουστικών επιτυγχάνεται σε μόλις 1,5 ώρα και κατόπιν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για 4 ώρες συνεχόμενα. Επιπλέον, το κάθε ακουστικό διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, επιτρέποντάς σου να τα χρησιμοποιείς είτε σαν ζευγάρι, είτε μεμονωμένα.

Ακουστικά από τους TheFixers |

Αν προτιμάς τα headphones, τα JBL TUNE 500 ON-EAR UNIVERSAL HEADPHONES & MIC (BLACK) είναι μια ιδανική επιλογή για εσένα! Προσφέροντάς σου υψηλή ποιότητα ήχου ανά πάσα στιγμή, χαρίζοντάς σου την απόλυτη απόλαυση της μουσικής σου λόγω του καθαρού ήχου των μπάσων JBL. Χάρη στα μαλακά μαξιλαράκια αυτιών και στο ενισχυμένο στήριγμα κεφαλής, τα συγκεκριμένα ακουστικά επιτρέπουν την άνετη και πολύωρη χρήση τους, χωρίς να σε κουράζουν.

Ακουστικά από τους TheFixers |

Φυσικά, από τη συγκεκριμένη λίστα δε θα μπορούσαν να λείπουν τα APPLE AIRPODS 2019 MV7N2ZM/A WHITE. Έτοιμα για χρήση μόλις τα βγάλεις από τη θήκη τους και με άμεση σύνδεση με τη συσκευή σου, θα σε εντυπωσιάσουν με την ευκολία χρήσης τους. Έχουν 5 ώρες διάρκεια συνεχόμενης χρήσης με μία μόνο φόρτιση και παράγουν ήχο υψηλής ποιότητας, ενώ στις συνομιλίες σου φροντίζουν να φιλτράρουν τους ήχους του περιβάλλοντος για μοναδικό ήχο και εύκολη επικοινωνία.

Στους TheFixers θα βρεις τα κατάλληλα ακουστικά για εσένα. Επίλεξε το κατάλληλο ζευγάρι βάσει των συνηθειών σου και απόλαυσε μοναδική ποιότητα ήχου, με την αξιοπιστία των TheFixers.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME