Νέο Κατάστημα στην Κηφισιά. Δες εδώ!

Έρχεται Smart watch με επεκτεινόμενη οθόνη από τη Samsung;

Επισκευή Samsung Galaxy από τους TheFixers |

Τα Smart watches τα προτιμά ολοένα και περισσότερος κόσμος, λόγω της ευκολίας και της αμεσότητας που προσφέρουν στους χρήστες, ωστόσο ακόμα δεν είναι σε θέση να αντικαταστήσουν στην αγορά τα smartphones. Η Samsung, βέβαια, έρχεται να προτείνει μια διαφορετική συσκευή, μέσα από τις τεχνολογίες ευέλικτης οθόνης και τα καινοτόμα προϊόντα που συνηθίζει να δημιουργεί.

Επισκευή Samsung Galaxy από τους TheFixers |

Η εταιρεία κατέθεσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και πιθανόν σύντομα να προχωρήσει στην εφαρμογή του σε μια συσκευή μαζικής παραγωγής. Ο τίτλος της συγκεκριμένης συσκευής είναι «Ηλεκτρονική συσκευή που περιλαμβάνει ευέλικτη οθόνη και μέθοδο λειτουργίας» και κυκλοφόρησε στις 9 Δεκεμβρίου στο WIPO. Η συγκεκριμένη πατέντα φαίνεται να είναι ένα μοντέλο smartwatch με επεκτάσιμη, περιστρεφόμενη τετράγωνη οθόνη, ενώ θα υποστηρίζει και τη χρήση S Pen.

Στα σχήματα στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φαίνεται ότι στο ρολόι υπάρχει μια κορώνα που πρέπει να περιστραφεί, για να επεκταθεί η κυλιόμενη οθόνη, στην οποία μπορούν να εμφανιστούν έως και 12 εικονίδια στην αρχική της θέση. Σε εκτεταμένη θέση, η οθόνη θα μπορεί να εμφανίσει έως και 24 εικονίδια.

Όταν τραβάει ο χρήστης την οθόνη προς τα έξω, το επάνω μέρος του πλαισίου χαλαρώνει από το κάτω μέρος. Ανάμεσά τους τοποθετείται μια ημικυκλική ράγα οδήγησης, για να παραμένει ένα ενιαίο σύνολο με κομψή μορφή. Επίσης, η κορώνα έχει τη δυνατότητα να τραβηχτεί προς τα έξω, γεγονός που επιτρέπει στην οθόνη να περιστραφεί αυτόματα προς τα δεξιά.

Η συγκεκριμένη συσκευή, φυσικά θα διαθέτει όλες τις λειτουργίες και τα είδη αισθητήρων των smart watch, όπως τον καρδιακό ρυθμό, την αρτηριακή πίεση, τις θερμίδες, τον κορεσμό οξυγόνου έως και τη γλυκόζη του αίματος για τους διαβητικούς. Στο συγκεκριμένο μοντέλο φαίνεται επίσης να έχει συμπεριληφθεί κάμερα κάτω από την οθόνη, για την καταγραφή φωτογραφιών και βίντεο. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει κάνει σαφές εάν προγραμματίζει να συμπεριλάβει στη συγκεκριμένη συσκευή τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας, για να μπορεί να έχει τη χρήση ενός smartphone.

Ενημερωθείτε από το blog των TheFixers για κάθε νέο που κυκλοφορεί στον κόσμο της τεχνολογίας. Επισκεφθείτε το καθημερινά για να μαθαίνετε πρώτοι κάθε είδηση.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

iPhone
&
Smartphone

iPad
&
Tablet

Macbook
&
Laptop

iMac
&
Desktop

Consoles

Consoles

Motherboard

@HOME