Ο υπολογιστής σου «κάνει παράπονα»; Βρες το laptop ή το MacBook που θα τον αντικαταστήσει!

Μεταχειρισμένα laptop από τους TheFixers |

Περνάς πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή σου, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται πολύ. Εάν έχει αρχίσει να κολλάει έντονα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τον χειριστείς με ευκολία, ψάξε στα καταστήματα των TheFixers το μοντέλο με τον οποίο θα τον αντικαταστήσεις. Είτε θες ο επόμενος υπολογιστής σου να είναι laptop, είτε MacBook, εδώ θα βρεις τις κορυφαίες επιλογές.

Μεταχειρισμένα laptop από τους TheFixers |

Εάν είσαι λάτρης των MacBook, το USED NB MACBOOK AIR 7.2 θα σε ενθουσιάσει! Η γυαλιστερή ευρεία οθόνη 13,3 ιντσών, με οπίσθιο φωτισμό LED και γραφικά Intel HD 6000 σου προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, η ασύρματη δικτύωση Wi-Fi 802.11ac και ασύρματη τεχνολογία Bluetooth 4.0, σου επιτρέπει να συνδέεσαι εύκολα και γρήγορα με όλες τις γύρω συσκευές σου.

Μεταχειρισμένα laptop από τους TheFixers |

Μια εξαιρετική επιλογή αποτελεί και το USED NB HP ELITEBOOK 840 G4 με μέγεθος δίσκου SSD 128GB, μέγεθος RAM 8GB και επεξεργαστή Intel Core I5, δε θα σε απογοητεύσει σε καμία εργασία. Η ανάλυση οθόνης 1920*1080 (14’’) και τα γραφικά Intel HD Graphics 620 θα σε εντυπωσιάσουν, ενώ η τιμή του δε θα σου αφήσει καμία αμφιβολία σχετικά με το εάν αξίζει η αγορά του.

Μεταχειρισμένα laptop από τους TheFixers |

Το USED NB DELL LATITUDE E7250 (I5 CPU,8GB RAM,256GB SSD,12″ ΟΘΟΝΗ) – ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ είμαστε σίγουροι ότι δε θα σε απογοητεύσει. Με επεξεργαστή Intel Core I5, SSD 256GB και 8GB RAM, είναι ένα μοντέλο που θα σου λύσει τα χέρια. Η οθόνη 12’’ θα σε διευκολύνει σε κάθε task, ενώ η εγγύηση καλής λειτουργίας 12 μηνών από τους TheFixers θα σου διαλύσει κάθε αμφιβολία για την αγορά του.

Μεταχειρισμένα laptop από τους TheFixers |

Ένα ακόμα μοντέλο που έχουμε να σου προτείνουμε είναι το USED NB LENOVO THINKPAD T470S (I5 CPU,8GB RAM,256GBNVME,14″ ΟΘΟΝΗ) PC0SC38A. Ο συγκεκριμένος υπολογιστής θα σου λύσει τα χέρια, καθώς με επεξεργαστή Intel Core I5 6300U, μέγεθος δίσκου 256GB (NVMe/SSD) και 8GB RAM θα φανεί αντάξιος των πιο απαιτητικών εργασιών. Επιπλέον, η οθόνη 14’’ με γραφικά Skylake GT2(HD Graphics 520) θα σε εντυπωσιάσει και μπορείς να τον κάνεις άμεσα δικό σου στο eshop των TheFixers.

Όποιο μοντέλο κι αν επιλέξεις, για όποια χρήση κι αν το χρειάζεσαι, θα το βρεις στους TheFixers. Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει εύκολα, αξιόπιστα και οικονομικά!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME