Ενεργοποιήστε το Kids Mode σε Samsung Galaxy συσκευές

Συμβουλές και tips από τους TheFixers |

Ξέρουμε πολύ καλά ότι τα παιδιά σας ξέρουν να χειρίζονται εντυπωσιακά άνετα τις ηλεκτρονικές συσκευές που υπάρχουν γύρω τους, μερικές φορές ακόμα καλύτερα και από εσάς τους ίδιους. Ωστόσο, γνωρίζετε τους κινδύνους που βρίσκονται στη χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και στο διαδίκτυο.

Το Kids Mode της Samsung αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο, το οποίο σας βοηθά να προστατεύσετε το παιδί σας από τυχόν κινδύνους και να το αφήνετε να ασχολείται με το κινητό ή το tablet σας, χωρίς το άγχος του να ελέγχετε συνεχώς τι παρακολουθεί κι αν είναι κατάλληλο για την ηλικία του.

Με το Samsung Kids Mode στην ουσία δημιουργείτε ένα περιβάλλον για χρήση από παιδιά. Είναι ένα ξεχωριστό προφίλ χρήστη, φιλικό για να αλληλεπιδρούν μικρότερες ηλικίες, με ένα φωτεινό, διασκεδαστικό και απλοποιημένο θέμα. Το παιδί σας θα είναι σε θέση να δημιουργήσει χαρακτήρες και να έχει πρόσβαση σε εφαρμογές και παιχνίδια δημιουργημένα ειδικά για την ηλικία του. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ελέγχου στους γονείς μέσα από την οριοθέτηση χρήσης των εφαρμογών, καθώς και του συνολικού χρόνου χρήσης από τα παιδιά.

Για να ενεργοποιήσετε το Kids Mode, μεταβείτε στα κουμπιά των Γρήγορων Ρυθμίσεων και στον κενό χώρο με το κουμπί + θα βρείτε το κουμπί «Kids», το οποίο θα σύρετε έως τις γρήγορες ρυθμίσεις. Πατήστε «Τέλος» μόλις τοποθετήσετε το κουμπί στη θέση του. Πλέον πατώντας στο «Kids», από τις Γρήγορες Ρυθμίσεις, μπορείτε να ξεκινήσετε και πατώντας «Έναρξη»  θα κάνετε λήψη όλων των απαραίτητων στοιχείων του Kids Mode και στη συνέχεια θα σας εμφανιστεί μια οθόνη εισαγωγής.

Πατήστε «Επόμενο» και ενεργοποιήστε την «Προσθήκη Samsung Kids στην οθόνη εφαρμογών». Επιλέξτε από τη δέσμη εφαρμογών που θα εμφανιστεί στην οθόνη, ποιες εφαρμογές θέλει το παιδί σας και επιβεβαιώστε την «Εγκατάσταση» από το μενού του Galaxy Store που θα εμφανιστεί. Η πρόσβαση στους γονικούς ελέγχους γίνεται μέσω του εικονιδίου του μενού με τις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά, στο «Γονικοί Έλεγχοι».

Με το δακτυλικό σας αποτύπωμα ή κάποια άλλη ασφαλή μέθοδο θα αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου και θα μπορείτε να εφαρμόσετε τα όρια που επιθυμείτε, καθώς και σε πληροφορίες που αφορούν τη χρήση και το περιεχόμενο που έχει δημιουργήσει το παιδί σας. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία και θέλετε να αποχωρήσετε από το Kids Mode, θα πρέπει να πατήσετε το μενού με τις τρεις κουκκίδες και να επιλέξετε «Κλείσιμο Samsung Kids», ενώ θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα εκ νέου για να φύγετε.

Στο blog των TheFixers θα βρείτε πληροφορίες και συμβουλές για ό,τι αφορά τον κόσμο της τεχνολογίας. Ανακαλύψτε καθημερινά νέα άρθρα και παραμείνετε ενημερωμένοι για ό,τι σας ενδιαφέρει.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME