Ψάχνεις θήκη για να προστατεύσεις τα AirPods σου; Διάλεξε αυτή που ταιριάζει στο στυλ σου!

Αξεσουάρ AirPods στο eshop των TheFixers |

Πήρες καινούρια AirPods και αγχώνεσαι μην τυχόν χαλάσουν; Οι TheFixers σου έχουν τη λύση! Προστάτεψέ τα με την κατάλληλη θήκη και συνδύασε το στυλ και την προστασία με τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς. Στα καταστήματά μας θα βρεις υπέροχα σχέδια σε θήκες, οι οποίες θα σε εξυπηρετήσουν στη φύλαξη και μεταφορά των AirPods σου, ενώ προσφέρουν μοναδική εμφάνιση στο gadget σου.

Αξεσουάρ AirPods στο eshop των TheFixers |

Η θήκη CATALYST WATERPROOF CASE AIRPODS FROST WHITE θα σου λύσει τα χέρια! Η κατασκευή της είναι από σιλικόνη, για μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα, ενώ είναι αδιάβροχη για να μην αγχώνεσαι για τη βροχή και τον ιδρώτα. Ο λεπτός σχεδιασμός της δεν προσθέτει όγκο στο αξεσουάρ και ο γάντζος σου επιτρέπει να τα μεταφέρεις εύκολα και παντού μαζί σου, περνώντας τα στην τσάντα ή τη ζώνη σου.

Αξεσουάρ AirPods στο eshop των TheFixers |

Σε πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, η LAUT PASTELS VIOLET βάζει χρώμα στην καθημερινότητά σου, με τις υπέροχες αποχρώσεις της. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από καουτσούκ με μεταξένια αίσθηση, εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό, χωρίς να παρεμποδίζει τη χρήση των ακουστικών ή την ασύρματη φόρτισή τους.

Αξεσουάρ AirPods στο eshop των TheFixers |

Εάν αγαπάς τα περίτεχνα μοτίβα, τότε η IDEAL FASHION COSMIC PINK SWIRL CASE FOR AIRPODS είναι η κατάλληλη θήκη για εσένα. Με εφέ από μάρμαρο, έντονους χρωματισμούς και δίνες χρυσού, η συγκεκριμένη θήκη θα εντυπωσιάσει εσένα και τους γύρω σου, ενώ είναι συμβατή με την ασύρματη και ενσύρματη φόρτιση της συσκευής.

Αξεσουάρ AirPods στο eshop των TheFixers |

Η UNIQ LINO HYBRID LIQUID SILICON AIRPODS PRO CASE LAVENDER είναι μια θήκη που προφυλάσσει απόλυτα τα AirPods σου από χτυπήματα και γρατσουνιές, με την υβριδική προστασία διπλού στρώματος ενισχυμένης σιλικόνης. Το φινίρισμά της είναι λείο και απαλό στην υφή, ενώ οι χρωματισμοί της προσδίδουν ύφος και στυλ στα ακουστικά σου.

Αξεσουάρ AirPods στο eshop των TheFixers |

Μια θήκη με ιδιαίτερο σχεδιασμό και υφή είναι η CATALYST WATERPROOF CASE PREMIUM FOR AIRPODS PRO MIDNIGHT BLUE. Η συγκεκριμένη θήκη προστατεύει τα ακουστικά σου από τη βροχή, το χιόνι ή τη σκόνη και είναι αδιάβροχη έως 1m, ενώ προστατεύει από πτώσεις έως και 1,2m. Με αυτή τη θήκη μπορείς να έχεις εύκολα παντού μαζί σου τα AirPods σου, με το γάντζο για να τα κρεμάς στην τσάντα ή στη ζώνη σου.

Προστάτεψε και προφύλαξε τα AirPods σου με τις μοναδικές θήκες που θα βρεις στους TheFixers. Αναζήτησε στα καταστήματά μας κορυφαίες επιλογές προϊόντων για κάθε τεχνολογική σου ανάγκη.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME