Νέα Καταστήματα σε Κηφισιά, Κορυδαλλό και Πειραιά!

Βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε το οικιακό σας δίκτυο

Προϊόντα αναβάθμισης δικτύου | TheFixers

Δυσκολεύεστε να βρείτε σήμα για τη σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι σας; Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στα οποία αποφεύγετε να καθίσετε, καθώς το σήμα είναι ασθενές ή ανύπαρκτο; Θέλετε να έχετε πλήρη έλεγχο του σπιτιού σας ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά; Ενισχύστε το σήμα και επιτύχετε 100% κάλυψη και έλεγχο του σπιτιού σας με προϊόντα από τους TheFixers.

Προϊόντα αναβάθμισης δικτύου | TheFixers

Εάν θέλετε να αυξήσετε την κάλυψη ίντερνετ στο σπίτι σας, το TP-LINK WIFI RANGE EXTENDER RE450 είναι αυτό που χρειάζεστε. Με τρεις κεραίες, σας παρέχει τη βέλτιστη κάλυψη WiFi με αξιόπιστες συνδέσεις, ενώ λειτουργεί ως αυτόματος προσαρμογέας για την ενσύρματη σύνδεση μιας συσκευής στο δίκτυό σας. Επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει ως νέο Wi-Fi access point, για να βελτιώσετε το ενσύρματο δίκτυό σας με δυνατότητα Wi-Fi.

Προϊόντα αναβάθμισης δικτύου | TheFixers

Δημιουργήστε ένα ενοποιημένο δίκτυο σε χώρο που καλύπτει 260 τετραγωνικά μέτρα με το TP-LINK DECO M4 AC1200 V2.0 (2 PACK). Εξαλείψτε τις αδύναμες περιοχές σήματος με τις συσκευές Deco και κινηθείτε στο χώρο, χωρίς να διακόπτεται το σήμα σας. Το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να χειριστεί έως και 100 συσκευές χωρίς lag, ενώ διαθέτει γονικό έλεγχο βάσει των προφίλ που δημιουργείτε για το εκάστοτε μέλος της οικογένειας.

Προϊόντα αναβάθμισης δικτύου | TheFixers

Διατηρήστε τον έλεγχο στο εσωτερικό του σπιτιού σας ακόμα και όταν είστε μακριά, με την TP-LINK WIFI CAMERA – TAPO C200 (FULL HD, PAN/TILT, MOTION DETECTION). Η κάμερα σας ειδοποιεί αυτόματα στο κινητό όταν ανιχνεύσει κίνηση, επιτρέπει την περιστροφή 360° οριζόντια και 114° κατακόρυφα, ενώ η νυχτερινή εικόνα παρέχει οπτική απόσταση σε έως και 10 μέτρων. 

Προϊόντα αναβάθμισης δικτύου | TheFixers

Εάν θέλετε να ελέγχετε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, τότε η TP-LINK WIFI CAMERA – TAPO C310 (V1, FULL HD, OUTDOOR, IP66) αποτελεί την ιδανική επιλογή. Σας προσφέρει ευκρίνεια εικόνας και ήχου για να αναγνωρίζετε κάθε κίνηση, ενώ είναι ανθεκτική στο νερό και τη σκόνη για την άνετη λειτουργία της σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να την εξοπλίσετε με κάρτα microSD για καταγραφή περιεχομένου, ενώ διαθέτει συναγερμό που μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά την ανίχνευση κίνησης, από κοινού με ειδοποίηση στο κινητό σας.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα των TheFixers θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε το οικιακό σας δίκτυο. Διατηρήστε τον απόλυτο έλεγχο του σπιτιού σας, ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά και επιτύχετε την απόλυτη κάλυψη σήματος δικτύου σε λίγα μόλις βήματα. Οι TheFixers σας παρέχουν λύση σε κάθε πρόβλημα τεχνολογίας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME