Αναζητήστε μοναδικά μεταχειρισμένα laptop και MacBook στους TheFixers!

Μεταχειρισμένα laptop & MacBook από τους TheFixers |

Ψάχνετε νέο laptop αλλά οι τιμές τους είναι απλησίαστες; Οι TheFixers σας έχουν τη λύση για ακόμα μια φορά! Βρείτε μοναδικά μεταχειρισμένα laptop και MacBook στα καταστήματά μας και κάντε τα δικά σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία! Άλλωστε, αγοράζοντας μεταχειρισμένο υπολογιστή εκτός από καλό στο πορτοφόλι σας κάνετε καλό και στον πλανήτη.

Μεταχειρισμένα laptop & MacBook από τους TheFixers |

Εάν προτιμάτε τα προϊόντα της Apple το USED NB MACBOOK AIR 7.2 (I7 ,8GB RAM,256GB NVME,13″ ΟΘΟΝΗ) είναι για εσάς! Ο επεξεργαστής Intel Core I7 δε θα κολλήσει σε καμία εργασία και η ανάλυση οθόνης 1440*900 (13’’) με γραφικά Intel HD Graphics 6000 θα σας προσφέρουν μοναδική εμπειρία θέασης και gaming. Ο συγκεκριμένος υπολογιστής είναι βέβαιο ότι δε θα σας απογοητεύσει, ενώ η 6μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας που σας προσφέρουν οι τεχνικοί μας επιβεβαιώνουν την ποιότητα της συσκευής.

Μεταχειρισμένα laptop & MacBook από τους TheFixers |

Το USED NB LENOVO THINKPAD T470 (I5 CPU,8GB RAM,256GB NVME,14″ ΟΘΟΝΗ) PF0U64BU θα σας λύσει τα χέρια. Με επεξεργαστή Intel Core I5 6300U με ταχύτητα 2.40 GHz και μέγεθος RAM 8GB θα σας εξυπηρετήσει σε κάθε εργασία που θέλετε να ολοκληρώσετε, ενώ η ανάλυση 1920*1080 της 14’’ οθόνης με γραφικά Skylake GT2 (HD Graphics 520) θα σας ενθουσιάσουν. Αναζητήστε το στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κάντε το δικό σας σήμερα, με εγγύηση καλής λειτουργίας για τους επόμενους 6 μήνες.

Μεταχειρισμένα laptop & MacBook από τους TheFixers |

Βρείτε το NB FUJITSU LIFEBOOK A574 (ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ) σε εκπληκτική τιμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα των TheFixers. Διαθέτει επεξεργαστή Intel Core I5, μέγεθος RAM 4GB και δίσκο 320 GB HDD με δυνατότητα αναβάθμισης σε SSD. Το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως και κάθε μεταχειρισμένος υπολογιστής στα καταστήματα των TheFixers περνάει από ενδελεχή έλεγχο από την ομάδα των τεχνικών μας για να είστε βέβαιοι για την ποιότητα της συσκευής που αγοράζετε, ενώ συνοδεύεται από 6μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας.

Βρείτε τον επόμενο υπολογιστή σας στο eshop των TheFixers και κάντε τον δικό σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευθείτε την εμπειρία των τεχνικών μας και την αξιοπιστία της ομάδας μας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME