3 Νέα καταστήματα σε Καλλιθέα, Ελληνικό & Κατερίνη !

Η Apple μοιράστηκε συμβουλές και tips προς τους κατόχους iPhone

Επισκευή iPhone από τους TheFixers |

Η εταιρεία προχώρησε σε δημοσίευση ορισμένων συμβουλών για τους χρήστες των προϊόντων τους, για να τους ενημερώσουν για ορισμένες κρυφές λειτουργίες. Οι συμβουλές απευθύνονται τόσο σε νέους κατόχους iPhone, όσο και σε παλιούς. Παρακάτω οι δέκα συμβουλές για το iPhone δια στόματος Apple:

  1. Στην αριθμομηχανή μπορείτε να σβήσετε κάποιο λάθος νούμερο που έχετε γράψει, χωρίς να χρειαστεί να μηδενίσετε ολοκληρωτικά την πράξη. Κάντε απλά swipe δεξιά ή αριστερά στο πάνω μέρος της οθόνης.
  2. Το iOS 15 προσφέρει τη δυνατότητα να καρφιτσώσετε links και χρήσιμο περιεχόμενο που έχει ληφθεί μέσω των μηνυμάτων, για να το βρίσκετε έπειτα με ευκολία.
  3. Μπορείτε να κάνετε «στακάρισμα» των widgets στην αρχική οθόνη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι το ίδιο μέγεθος και να σπρώξετε το ένα πάνω στο άλλο κατά την επεξεργασία της αρχικής οθόνης σας.
  4. Μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα τις φωτογραφίες σε άλλες εφαρμογές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τις κρατάτε και να αλλάξετε εφαρμογή όσο ακόμα τις κρατάτε παρατεταμένα.
  5. Δημιουργήστε συντομογραφίες στο πληκτρολόγιο από την επιλογή στην ενότητα Keyboard>Text Replacement των ρυθμίσεων. Έτσι, για παράδειγμα, το “omw” μπορεί να γίνει αυτόματα “on my way”.
  6. Ανοίξτε την κάμερα χωρίς να ξεκλειδώσετε το iPhone σας, απλά με swipe προς τα αριστερά στην οθόνη κλειδώματος.
  7. Έχετε τη δυνατότητα να σκανάρετε έγγραφα μέσα από την εφαρμογή notes, πατώντας το κουμπί της κάμερας σε μία σημείωση και έπειτα με την επιλογή σάρωσης του εγγράφου.
  8. Με το iOS 15 μπορείτε να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση κειμένου από τον «πραγματικό κόσμο» μέσω της εφαρμογής της κάμερας. Πατήστε το κουμπί του σκαναρίσματος όταν το κινητό είναι στραμμένο προς κάποιο έγγραφο πινακίδα κ.α.
  9. Μεταβείτε στην πρώτη φωτογραφία των άλμπουμ των φωτογραφιών σας, απλά με το πάτημα του πάνω μέρους της οθόνης.
  10. Ανοίξτε απευθείας την αναζήτηση από την αρχική οθόνη, κάνοντας swipe προς τα κάτω από το κέντρο της οθόνης.

Εάν, λοιπόν, είστε κάτοχος iPhone, οι παραπάνω συμβουλές έρχονται απευθείας από την Apple, για να σας διευκολύνουν στη χρήση του κινητού σας. Για κάθε άλλη συμβουλή τεχνολογίας επισκεφθείτε καθημερινά το blog των TheFixers και παραμείνετε ενημερωμένοι για ό,τι νέο κυκλοφορεί.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME