Νέα Καταστήματα σε Κηφισιά, Κορυδαλλό και Πειραιά!

Προστατέψτε το tablet σας από χτυπήματα, γρατσουνιές, σκόνη και νερό με μοναδικές θήκες και τζαμάκια οθόνης!

Θήκες και γυαλιά προστασίας tablet & iPad στο eshop των TheFixers |

Το tablet είναι μια συσκευή που χρησιμοποιεί ολοένα και περισσότερος κόσμος, καθώς είναι εξαιρετικά λειτουργική για ολοκλήρωση εργασιών, έρευνα στο ίντερνετ, ακόμα και για προβολή ταινιών ή σειρών, ιδιαίτερα όταν κάποιος δεν έχει πρόσβαση σε υπολογιστή. Μπορεί να αξιοποιηθεί είτε για επαγγελματική είτε για προσωπική χρήση, ενώ είναι εντυπωσιακά βολικό όταν κάποιος ταξιδεύει ή μετακινείται συχνά και θέλει να το παίρνει μαζί του.

Ωστόσο, καλό θα είναι το tablet να είναι προστατευμένο από χτυπήματα και γρατσουνιές και να είναι προφυλαγμένο σε συνθήκες όπου μπορεί να πέσει πάνω του νερό ή σκόνη. Για αυτό συστήνεται να προστατεύσεις το tablet σου με την κατάλληλη θήκη προστασίας και ένα ανθεκτικό τζαμάκι οθόνης.

Θήκες και γυαλιά προστασίας tablet & iPad στο eshop των TheFixers |

Η θήκη NILLKIN BEVEL LEATHER CASE FOR APPLE IPAD 10.2 2019/2020/2021 BLACK θα προστατεύσει το iPad σας από κάθε εξωτερικό παράγοντα. Προσφέρει προστασία περιμετρικά της συσκευής, ενώ το μπροστινό φύλλο καλύπτει ιδανικά την οθόνη για να μην είναι εκτεθειμένη σε γρατσουνιές. Η συγκεκριμένη θήκη θα σας απαλλάξει από το άγχος, σε όποια συνθήκη κι αν βρεθεί η συσκευή σας.

Θήκες και γυαλιά προστασίας tablet & iPad στο eshop των TheFixers |

Εάν το tablet σας γίνεται συχνά αντικείμενο απασχόλησης των παιδιών σας, τότε χρειάζεστε μια θήκη που όχι μόνο θα προστατεύει τη συσκευή σας, αλλά θα την κάνει εύχρηστη για τα μικρά χεράκια τους, ώστε να την κρατάνε με μεγαλύτερη άνεση. Η LAUT LITTLE BUDDY BLUE CASE FOR IPAD 10.2”/10.5” BLUE θα τα εξυπηρετήσει να διαχειρίζονται το iPad με ευκολία, ενώ παράλληλα θα το προστατεύει από τυχόν πτώσεις.

Θήκες και γυαλιά προστασίας tablet & iPad στο eshop των TheFixers |

Φυσικά, οι Universal θήκες tablet προστατεύουν τη συσκευή σας κατά την καθημερινή χρήση, εξασφαλίζοντας τη σταθερή θέση της συσκευής με τις γόμες που είναι τοποθετημένες στις γωνίες. Η θήκη είναι διαμορφωμένη ώστε να σας επιτρέπει την τοποθέτηση της συσκευής σε θέση θέασης για να παρακολουθείτε σειρές και ταινίες με άνεση και ελευθερία κινήσεων. Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει και προστατέψτε το tablet σας από όλες τις εξωτερικές συνθήκες.

Θήκες και γυαλιά προστασίας tablet & iPad στο eshop των TheFixers |

Το τζάμι προστασίας NILLKIN H+ SERIES TEMPERED GLASS IPAD 10.2” (2018-2020) προστατεύει την οθόνη σας από οτιδήποτε μπορεί να της προκαλέσει βλάβη, ενώ συνδυάζει την αντοχή και την ομαλότητα χρήσης. Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά σκληρυσμένο γυαλί 9Η, εξαιρετικά ανθεκτικό σε γρατσουνιές, κρούσεις και θρυμματισμό. Έχει απόλυτη εφαρμογή στην οθόνη της συσκευής σας, χωρίς να αλλάζει την ποιότητα της εικόνας, την ευκρίνειά της και δεν επιτρέπει τη δημιουργία λεκέδων από δακτυλικά αποτυπώματα.

Θήκες και γυαλιά προστασίας tablet & iPad στο eshop των TheFixers |

Το ΟΕΜ TEMPERED GLASS FOR IPAD MINI 6 προστατεύει την οθόνη του iPad σας από γρατσουνιές και χτυπήματα. Προσαρμόζεται με μεγάλη ευκολία στη συσκευή σας, ενώ η αφαίρεσή του σε περίπτωση που το επιθυμείτε, είναι ιδιαίτερα απλή. Το συγκεκριμένο τζαμάκι προστασίας δεν επηρεάζει καμία από τις λειτουργίες του iPad σας και δεν αλλοιώνει τα χρώματα της οθόνης.

Προστατέψτε τις συσκευές σας με θήκες και τζαμάκια από την γκάμα των προϊόντων των TheFixers και μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες και πτώσεις να της προκαλέσουν ζημιά. Οι TheFixers βρίσκονται δίπλα σας σε κάθε τεχνολογική σας ανάγκη.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME