Νέα Καταστήματα σε Κηφισιά, Κορυδαλλό και Πειραιά!

Επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών σας με αποθηκευτικά μέσα από τους TheFixers!

Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμης στο eshop των TheFixers |

Οι ηλεκτρονικές συσκευές σας λειτουργούν ως χώρος αποθήκευσης όλων των αρχείων σας, είτε αφορούν την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία, έγγραφα, βρίσκονται όλα καταχωρημένα σε κάποια από τις ηλεκτρονικές σας συσκευές. Τι γίνεται όμως, όταν ο αποθηκευτικός χώρος αρχίζει να μειώνεται αισθητά; Μήπως ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να τον επεκτείνετε;

Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμης στο eshop των TheFixers |

Ο δίσκος WESTERN DIGITAL HDD EXTERNAL MY PASSPORT 2019 1TB BLACK διαθέτει κομψή σχεδίαση και χωράει μόλις στην παλάμη του χεριού σας. Ο συγκεκριμένος δίσκος σας προσφέρει επαρκή χώρο για να αποθηκεύσετε κάθε αρχείο ή έγγραφο που θέλετε, προστατεύοντάς τα με ασφαλές κλείδωμα με κρυπτογράφηση AES 256-bit και επιπλέον κωδικό πρόσβασης. Το λογισμικό WD Backup δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, ενώ το USB 3,2 σας διευκολύνει με τη γρήγορη μεταφορά των αρχείων σας.

Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμης στο eshop των TheFixers |

Ένας εξαιρετικός εξωτερικός δίσκος είναι ο SAMSUNG EXTERNAL SSD SAMSUNG T7 TOUCH 500GB BLACK (MU-PC500K/WW), προσφέροντάς σας την απόλυτη ασφάλεια των προσωπικών αρχείων σας, με AES 256-bit και επιπλέον δυνατότητα χρήσης του δακτυλικού σας αποτυπώματος ή κωδικό κλειδώματος. Η ταχύτητα της μεταφοράς αρχείων είναι εξαιρετικά γρήγορη με το USB 3,2 Gen, ενώ έχει εξαιρετική αντίσταση στους κραδασμούς, καθώς δε διαθέτει κινούμενα μέρη. Συγκεκριμένα, η συμπαγής κατασκευή από αλουμίνιο σε unibody σώμα διατηρεί ασφαλή τα δεδομένα ακόμα και από πτώση 2 μέτρων.

Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμης στο eshop των TheFixers |

Εάν αναζητάτε μια λύση επέκτασης μνήμης του tablet, του smartphone ή της κάμεράς σας, η LEXAR MICRO SD HIGH SPEED WITH ADAPTER 64 GB (U1) είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς! Με γρήγορη λήψη, αναπαραγωγή και μεταφορά αρχείων πολυμέσων θα σας λύσει τα χέρια, ενώ η τεχνολογία UHS-I επιτρέπει ταχύτητες μεταφοράς έως 300x (45MB/s) ανάγνωση και (20MB/s) εγγραφή. Στη συσκευασία θα βρείτε κάρτα υψηλής ταχύτητας κλάσης 10 και προσαρμογέα SD.

Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμης στο eshop των TheFixers |

Τέλος, εάν ψάχνετε μια εύκολα φορητή συσκευή για την αποθήκευση και μεταφορά των αρχείων σας, το KINGSTON USB FLASH USB 3.0 64GB είναι ιδανική επιλογή για εσάς. Οι ταχύτητες του USB 3.0 θα σας εξοικονομήσουν χρόνο κατά την μεταφορά των αρχείων, ενώ το μικρό του σχήμα χωρίς καπάκι θα σας βολέψει κάθε στιγμή.

Ό,τι κι αν αναζητάτε για να επεκτείνετε τον ψηφιακό αποθηκευτικό σας χώρο, θα το βρείτε στους TheFixers. Αναζητήστε στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας τη συσκευή που σας ταιριάζει και κάντε τη δική σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME