Νέα Καταστήματα σε Κηφισιά, Κορυδαλλό και Πειραιά!

How to Guide: Απενεργοποιήστε το αυτόματο night mode στην κάμερα του iPhone.

Επισκευή iPhone από τους TheFixers |

Όταν η κάμερα του iPhone ανιχνεύσει χαμηλό φωτισμό, τότε ενεργοποιείται αυτόματα το night mode, κάτι που ορισμένες φορές μπορεί να γίνει ενοχλητικό. Για αυτό το λόγο παρακάτω παραθέτουμε έναν οδηγό για απενεργοποίηση του feature της αυτόματης νυχτερινής λειτουργίας της κάμερας. Να σημειωθεί ότι το Night Mode είναι διαθέσιμο σε iPhone 11 και μετέπειτα μοντέλα, ενώ η συσκευή θα πρέπει να λειτουργεί με iOS 14 ή πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού της εταιρείας.

Ξεκινώντας, κάντε εκκίνηση στην εφαρμογή Camera του iPhone σας και πατήστε στο εικονίδιο Night Mode στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Πάνω από το κουμπί λήψης θα εμφανιστεί το ρυθμιστικό για τον έλεγχο του Night mode. Περιστρέφοντας το ρυθμιστικό προς τα αριστερά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία.

Για να αποθηκεύσετε τη συγκεκριμένη ενέργεια ως μόνιμη κάθε φορά που ανοίγετε την κάμερά σας, θα πρέπει να την προσαρμόσετε από την εφαρμογή Settings. Κάνοντας Scroll προς τα κάτω, στην επιλογή Camera θα επιλέξετε το Preserve settings και να ενεργοποιήσετε το switch για το Night Mode.

Κλείνοντας την εφαρμογή settings θα μπορείτε να τραβάτε υπέροχες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό χωρίς να ενεργοποιείται αυτόματα η νυχτερινή λειτουργία της κάμεράς σας. Για κάθε συμβουλή, tips ή προτάσεις, επισκεφθείτε καθημερινά το blog των TheFixers.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME