Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε; Οι 3 βασικότερες συμβουλές για να βρείτε τον σωστό αντάπτορα για την σωστή χώρα και καλό ταξίδι!

Βρείτε αντάπτορες στο eshop των TheFixers |

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό; Ελέγξτε εάν χρειάζεστε αντάπτορα για τις πρίζες που χρησιμοποιούνται στη συγκεκριμένη χώρα. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα βύσματα και τις πρίζες που χρησιμοποιούνται στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Η πρώτη σας πρόκληση είναι να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σας στην πρίζα. Τα καλά νέα είναι ότι όλες οι χώρες της ΕΕ και άλλες χώρες (όπως η Αίγυπτος, η Ινδονησία και η Αργεντινή) έχουν πρίζες που δέχονται τα καλώδια μας (τύπου c).

Τα κακά νέα είναι ότι σύμφωνα με τη Διεθνή Ηλεκτροτεχνική Επιτροπή (IEC), υπάρχουν 14 διαφορετικά βύσματα (Τύπου Α έως Τύπου Ν) που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Σε μέρη όπου ο τύπος βύσματος διαφέρει, θα χρειαστείτε έναν αντάπτορα που έχει τη σωστή διαμόρφωση για τις πρίζες στον προορισμό σας. Μερικά μέρη για τα οποία θα χρειαστείτε σίγουρα αντάπτορα περιλαμβάνουν τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία (τύπος πρίζας Α), το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Αυστραλία (τύπος πρίζας G), καθώς και μερικές χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής που έχουν διαφορετικούς ή ακόμη και πολλούς τύπους πρίζας.

Οι 3 βασικότερες συμβουλές;

Για να εξερευνήσετε τα βύσματα που χρειάζεστε για οποιονδήποτε προορισμό σε όλο τον κόσμο, ανατρέξτε στη λίστα IEC World Plugs. Για χώρες που αναφέρουν πολλούς τύπους βυσμάτων, ρωτήστε το ξενοδοχείο σας τι είδους βύσματα έχουν. Ή μπορείτε να αγοράσετε αντάπτορα για όλους τους αναφερόμενους τύπους βυσμάτων για κάθε χώρα.

Αγοράστε βύσματα προσαρμογέα πριν φύγετε. Γιατί να διακινδυνεύσετε να μην βρείτε αυτό που χρειάζεστε στον προορισμό σας και γιατί να χάσετε πολύτιμο χρόνο ταξιδιού σε μια αναζήτηση αντάπτορα;

Χρήση για πολλές συσκευές: Για να συνδέσετε περισσότερες από μία συσκευές ταυτόχρονα, μπορείτε να αγοράσετε έναν αντάπτορα για κάθε συσκευή και να συνδέσετε την καθεμία σε ξεχωριστή πρίζα. Ή μπορείτε να αγοράσετε έναν μόνο αντάπτορα και ένα πολύπριζο με πολλές πρίζες. Καλό ταξίδι!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME