Είστε ομάδα Nintendo ή ομάδα PlayStation; Ό,τι κι αν προτιμάτε έχουμε αξεσουάρ και για τα 2!

Αξεσουάρ για PlayStation & Nintendo στο eshop των TheFixers |

Εσείς είστε τύπος Nintendo ή PlayStation; Σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν φανατικοί θαυμαστές των δύο παιχνιδομηχανών και η κόντρα δεν φαίνεται ότι θα σταματήσει!

Ευτυχώς, στους TheFixers δε χρειάζεται να μπείτε σε δίλημμα! Στα καταστήματά μας θα βρείτε αξεσουάρ για Nintendo και Playstation, χωρίς να χρειάζεται να διαλέξετε στρατόπεδο!

Αξεσουάρ για PlayStation & Nintendo στο eshop των TheFixers |

Αποκτήστε σήμερα κιόλας τον αντάπτορα UGREEN NINTENDO SWITCH BLUETOOTH 5.0 TRANSMITTER (80188), με Bluetooth 5.0 για γρήγορη και σταθερή σύνδεση. Συνδέστε τον πομπό bluetooth στη θύρα Type-C του Nintendo Switch για μετάδοση 10 μέτρων χωρίς εμπόδια χωρίς καμία απώλεια. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ μπορεί να κάνει streaming σε 2 ακουστικά ταυτόχρονα σε aptX Low Latency. Μοιραστείτε τη διασκέδαση με τους φίλους σας!

Μήπως το Nintendo Switch που έχετε αγοράσει δεν έχει ακόμη μια θήκη για να το προστατεύει; Η UGREEN PORTABLE CASE NINTENDO SWITCH είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την παιχνιδομηχανή σας. Η θήκη είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά του Nintendo Switch και των αξεσουάρ του. Ο δημιουργικός σχεδιασμός επιτρέπει την αποτελεσματική αποθήκευση και την εύκολη μεταφορά, ενώ το υψηλής ποιότητας υλικό εξασφαλίζει μακροχρόνια απόδοση.

Θέλετε να αποκτήσετε το πιο εξελιγμένο χειριστήριο για PlayStation 4; Τότε αυτό που ψάχνετε είναι το WIRELESS GAME CONTROLLER WITH TOUCHBAR FOR PS4 (BLACK/BLUE). Με το ασύρματο αυτό χειριστήριο μπορείτε να απολαύσετε παιχνίδια σε πολλαπλές πλατφόρμες. Η διαδικασία φόρτισης διαρκεί περίπου 2 ώρες και μπορεί να λειτουργεί συνεχώς για 10 ώρες μετά την πλήρη φόρτιση.

Εάν λατρεύετε το gaming, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα των TheFixers. Αποκτήστε τα gadgets που θα απογειώσουν την απόλαυσή σας. Διαλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν μέσα από την τεράστια ποικιλία μας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME