Νέα Καταστήματα σε Κηφισιά, Κορυδαλλό και Πειραιά!

How to Guide: Πώς να εγκαταστήσεις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι σου

Κάμερες ασφαλείας στο eshop των TheFixers | Εγκατάσταση κάμερας ασφαλείας από τους TheFixers |

Έφτασε η στιγμή να τοποθετήσετε σύστημα παρακολούθησης στο σπίτι σας; Η αλήθεια είναι πως όλο και περισσότερα νοικοκυριά αποφασίζουν να θωρακίσουν τον προσωπικό τους χώρο, επενδύοντας στην αγορά καμερών ασφαλείας.

Μάλιστα, έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια έχουν διαπιστώσει ότι οι κάμερες ασφαλείας στα σπίτια αποτρέπουν τους ληστές από το να επιχειρήσουν να εισβάλλουν. Μαζί με την εγκληματικότητα, είναι λογικό να αυξάνονται και τα συστήματα ασφαλείας σε σπίτια και σε επιχειρήσεις.

Οι κάμερες ασφαλείας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προφυλάξετε πρωτίστως την ακεραιότητα σας και στη συνέχεια την περιουσία σας. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές, για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας. Υπάρχουν εξωτερικές και εσωτερικές, ασύρματες και ενσύρματες, με ήχο ή χωρίς.

Σε ό,τι αφορά το κόστος, στις περισσότερες περιπτώσεις τα συστήματα ασύρματων καμερών είναι πιο ακριβά από τις ενσύρματες κάμερες. Ωστόσο, καλό θα ήταν να λάβετε υπόψιν σας και το κόστος εγκατάστασης.

Αν το σπίτι σας δεν έχει ήδη καλωδίωση για σύστημα ασφαλείας, τότε η τιμή εγκατάστασης για ενσύρματο σύστημα θα είναι αρκετά υψηλή. Έτσι, το συνολικό κόστος για ασύρματες και ενσύρματες κάμερες παρακολούθησης, θα είναι περίπου το ίδιο.

Σωστή τοποθέτηση

Οι κάμερες ασφαλείας θα πρέπει να τοποθετούνται πάνω από τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού αλλά και στον εξωτερικό χώρο. Φυσικά, θα πρέπει πάντοτε να κοιτούν προς τα κάτω. Οι εξωτερικές κάμερες έχουν όραση νυκτός και είναι αδιάβροχες. Μπορούν να τοποθετηθούν και μέσα στο σπίτι, κοντά σε κάποιο παράθυρο, έτσι ώστε να έχουν εικόνα μέσα και έξω.

Το εύρος της κάμερας καθορίζει και το σημείο τοποθέτησης. Για παράδειγμα, οι κάμερες με εύρος από 45 έως 75 μοίρες είναι κατάλληλες για την παρακολούθηση μίας πόρτας ή ενός γκαράζ. Οι κάμερες με μεγαλύτερο εύρος, από 75 έως και 180 μοίρες, μας επιτρέπουν την παρακολούθηση ενός μεγάλου δωματίου.

Να έχετε πάντοτε στο μυαλό σας ότι εάν ένας διαρρήκτης θελήσει να μπει στο σπίτι σας, θα εξετάσει αρχικά το αν μπορεί να εξουδετερώσει τις κάμερες. Άρα οι κάμερες παρακολούθησης θα πρέπει να τοποθετούνται σε σημεία που δεν είναι προσβάσιμες, προσφέροντας όμως παράλληλα το καλύτερο δυνατό οπτικό αποτέλεσμα.

Θέλετε να θωρακίσετε το σπίτι σας από κάθε εξωτερική απειλή; Τότε θα πρέπει να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού χώρου σας. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα των TheFixers θα βρείτε μία τεράστια γκάμα καμερών ασφαλείας, για να διαλέξετε αυτές που ταιριάζουν στον δικό σας χώρο.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME