Βαρέθηκες να σβήνεις φωτογραφίες και βίντεο; Επέλεξε μέσα από την ευρεία γκάμα συσκευών αποθήκευσης των TheFixers

Κάρτες μνήμης και usb sticks στο eshop των TheFixers |

Πόσες φορές έχεις σταματήσει τη φωτογράφιση για να αδειάσεις χώρο στο κινητό; Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να αποθηκεύσεις ένα βίντεο αλλά ξαφνικά βλέπεις ότι δεν χωράει ούτε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω; Αν σου συμβαίνει όλο και πιο συχνά, τότε εμείς έχουμε την λύση. Οι TheFixers προτείνουν τα αγαπημένα τους μέσα αποθήκευσης, για να τραβάς χωρίς περιορισμούς.

H κάρτα μνήμης LEXAR MICRO SD HIGH SPEED & ADAPTER 64GB (U1) είναι μια compact κάρτα χωρητικότητας 64MB, συμβατή με tablet, αθλητικές βιντεοκάμερες και smartphone. Υποστηρίζει πολυμέσα και βίντεο 1080p full-HD, 3D και 4K. Περιλαμβάνει προσαρμογέα SD και κάρτα υψηλής ταχύτητας U1, για να μην σας καθυστερεί η μεταφορά αρχείων.

H KINGSTON MICRO SD CANVAS GO! PLUS (SDCG3) 64GB & ADAPTER (U3), μια γρήγορη κάρτα μνήμης με ταχύτητα ανάγνωσης έως και 170 ΜΒ ανά δευτερόλεπτο και ταχύτητα εγγραφής 70 ΜΒ ανά δευτερόλεπτο. Ανήκει στην κατηγορία κλάσης ταχύτητας A2, γεγονός που την καθιστά ιδανική για smartphone, ενώ υποστηρίζει και αρχεία 4K Ultra-HD

Στα usb sticks, μια πρώτη επιλογή είναι το LEXAR D35C DUAL DRIVE USB3.0 STICK & TYPE C, χωρητικότητας 64 ΜΒ. Διαθέτει θύρα σύνδεσης USB type C και USB type A, για την καλύτερη δυνατή ταχύτητα. Αν τείνετε προς την αδεξιότητα, μην ανησυχείτε. Το Lexar D35C περιλαμβάνει καπάκι ασφαλείας, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και προστασία από φθορές.

Για όσους πάλι έχουν ανάγκη για περισσότερη χωρητικότητα και ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα το KINGSTON DATA TRAVELER KYSON USB3.2 STICK (128GB) είναι ιδανικό. Με χωρητικότητα 128 GB και ταχύτητες μεταφοράς και ανάγνωσης έως 200 ΜΒ. Κατασκευασμένο από μεταλλικό κέλυφος και χωρίς καπάκι, ξεχωρίζει όχι μόνο για την υψηλή του απόδοση αλλά και για τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του.

Με την ευρεία γκάμα προϊόντων επέκτασης αποθηκευτικού χώρου συσκευών που σου προτείνουν οι TheFixers, δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να διαλέξεις ανάμεσα στις αγαπημένες σου φωτογραφίες και βίντεο. Βρες τα στα φυσικά μας καταστήματα και στο e-shop μας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME