Νέα Καταστήματα σε Κηφισιά, Κορυδαλλό και Πειραιά!

Χωρίς mini version το νέο iPhone 14

Επισκευή iPhone από τους TheFixers |

Δεν έχουν σταματημό τα leaks για την καινούρια σειρά iPhone 14. Με την ανυπομονησία να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, θέλουν το iPhone 14 να κυκλοφορεί χωρίς mini version και με αρκετά μεγαλύτερες μπροστινές κάμερες από ότι έχουμε συνηθίσει. Μέχρι στιγμής η Apple αποτελούσε την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα smartphone μικρότερου μεγέθους. Η νέα σειρά όμως φαίνεται ότι θα σημάνει και το τέλος για τις μικρότερες συσκευές. Σύμφωνα με εικόνα που κυκλοφόρησε στο twitter η σειρά iPhone 14 δε θα περιλαμβάνει mini version, γεγονός που πιθανότατα υποδεικνύει ότι το iPhone 13 mini μάλλον δεν απέδωσε και τόσο καλά στις αγορές.

Στο iPhone 14 λοιπόν, φαίνεται ότι πέρα από την βασική εκδοχή θα δούμε μόνο το iPhone 14 Max. Το μοντέλο αυτό αναμένεται να έχει τα ίδια specs με τη βασική εκδοχή και θα διαφοροποιείται μόνο στο μέγεθος, καθώς θα φτάνει τις 6.7 ίντσες σε αντίθεση με τις 6.1 του entry level iPhone 14.

Η μεταβολή αυτή αντικατοπτρίζει και το μειωμένο ενδιαφέρον των καταναλωτών για τα smartphones μικρότερου μεγέθους. Η Apple δεν είναι η πρώτη εταιρεία που δεν συμπεριέλαβε στη νέα της σειρά μικρότερη συσκευή, καθώς αντίστοιχες κινήσεις είδαμε από τη Samsung και τη Google. Οι μόνες επιλογές λοιπόν για όσους προτιμούν συσκευές μικρότερες των 6 ιντσών, είναι οι mini εκδοχές παλαιότερων iPhone, η οικονομική σειρά της Apple, iPhone SE και η σειρά Sony Xperia Ace, που είναι διαθέσιμη μόνο στην Ιαπωνία. Καθώς η Apple αποτελεί την εταιρεία που θέτει τα standards και ρυθμίζει τις τάσεις στην κατασκευή smartphones, η κίνηση αυτή ίσως σηματοδοτεί και το τέλος των πιο compact συσκευών.

Μια ακόμη σημαντική πληροφορία αφορά και το layout της οθόνης, με την μπροστινή κάμερα να δείχνει σαν να καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο από ότι έχουμε συνηθίσει. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, το iPhone 14 Pro δεν θα περιλαμβάνει πια το κλασικό notch. Όμως νέα CAD renders δείχνουν ότι η κάμερα θα είναι αισθητά μεγαλύτερη από ότι περιμέναμε. Σε άλλες εικόνες είδαμε επίσης ότι το iPhone 14 Pro και το Pro Max θα έχουν πιο έντονα camera bumps, λόγω του νέου αισθητήρα 48ΜΡ που θα αντικαταστήσει τον υπάρχοντα των 16ΜΡ. Ωστόσο, η σειρά iPhone 14 θα παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβρη. Ως τότε αναμένεται να δούμε πολλές ακόμη διαρροές και σχεδιαστικά renders που ίσως καταρρίψουν τις πληροφορίες που έχουμε ως τώρα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME