Νέα Καταστήματα σε Κηφισιά, Κορυδαλλό και Πειραιά!

Κολλάει το internet; Οι TheFixers είναι εδώ για να αναβαθμίσεις το δίκτυο σου

Προϊόντα αναβάθμισης δικτύου | TheFixers

Τι πιο ενοχλητικό από το αργό internet.. Ομολογουμένως όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε εκνευριστεί με την ταχύτητα δικτύου στο σπίτι μας να κάνει σκαμπανεβάσματα. Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για όσους δουλεύουν από το σπίτι, καθώς έτσι επηρεάζεται και η παραγωγικότητα στην εργασία μας. Αν λοιπόν δε θέλεις να ξαναβρεθείς σε αυτήν την κατάσταση, αναβάθμισε το οικιακό σου δίκτυο με τις προτάσεις των TheFixers.

Το TP-LINK WIFI RANGE EXTENDER (RE450)είναι ένα extender με μέγιστη κάλυψη WiFi έως και 1.115 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει τρεις ρυθμιζόμενες εξωτερικές κεραίες, οι οποίες παρέχουν αξιόπιστες συνδέσεις και βέλτιστη ποιότητα κάλυψης. Η θύρα Gigabit Ethernet, λειτουργεί ως ασύρματος προσαρμογέας για να συνδέσετε μια ενσύρματη συσκευή στο δίκτυό σας με ταχύτητα Gigabit. Με τη λειτουργία AP σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα νέο WiFi access point, ώστε να βελτιώσετε και το ενσύρματο δίκτυό σας, ενώ με την τεχνολογία Intelligent Signal Light, θα βρείτε την ιδανικότερη τοποθεσία για την καλύτερη δυνατή κάλυψη WiFi.

Μια ακόμη επιλογή είναι το TP-LINK WIFI ROUTER (ARCHER C6 V2), ένα ασύρματο router που υποστηρίζει ταυτόχρονες συνδέσεις 2,4GHz στα 300Mbps και 5GHz στα 867Mbps, για 1200 Mbps συνολικού διαθέσιμου εύρους ζώνης. Διαθέτει 4 εξωτερικές και μια εσωτερική κεραία, για να έχετε τις πιο σταθερές ασύρματες συνδέσεις και μέγιστη κάλυψη, η οποία ενισχύεται και από την τεχνολογία Beamforming. Παράλληλα, χάρις το TP-Link Tether, η διαχείριση του δικτύου σας γίνεται ευκολότερη από ποτέ. Προσφέρει μάλιστα τη δυνατότητα δημιουργίας νέου σημείου WiFi Access Point, ώστε να μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση του ενσύρματου δικτύου σας με άλλες ασύρματες συσκευές.

Τέλος, με το TPLINK WHOLE HOME WIFI (2 PACK) – DECO M4 (AC1200 V2.0) είναι βέβαιο ότι δεν θα κολλήσετε πουθενά. Χάρις την προηγμένη τεχνολογία Deco Mesh, οι ξεχωριστές μονάδες συνεργάζονται απρόσκοπτα, για να σχηματίσουν ένα ενοποιημένο δίκτυο με ένα μόνο όνομα δικτύου. Οι συσκευές αλλάζουν αυτόματα τροφοδοσία μεταξύ των μονάδων καθώς μετακινείστε στον χώρο και έτσι έχετε τις γρηγορότερες δυνατές ταχύτητες. Το Deco M4 λειτουργεί ως δρομολογητής αλλά και ως σημείο πρόσβασης, ενώ παρέχει σύνδεση ταχύτητας ως και 1167 Mbps. Και αν το σπίτι σας είναι πολύ μεγάλο, μην ανησυχείτε, καθώς η κάθε μονάδα παρέχει κάλυψη σε έκταση έως 260 τετραγωνικά μέτρα!

Για να μην έρθεις ποτέ ξανά αντιμέτωπος με ατελείωτο buffering και να ξεχάσεις μια για πάντα το lag, επέλεξε ένα από τα προϊόντα που θα βρεις στο e-shop και τα φυσικά μας καταστήματα. Οι TheFixers σου εγγυώνται ότι με τα ιδανικά εργαλεία, θα κατεβάζεις όσα αρχεία θέλεις ταυτόχρονα, χωρίς να χρειαστεί ποτέ ξανά να περιμένεις.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME