Αν θέλεις να ξεχωρίζεις για το στυλ σου, ανανέωσε την εμφάνιση σου με τα μοναδικά αξεσουάρ για wearables των TheFixers

Αξεσουάρ Apple Watch από τους TheFixers |

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσοι αντιλαμβάνονται το ντύσιμο σαν τρόπο προσωπικής έκφρασης, επιθυμούν να ξεχωρίζουν ακόμα και για την πιο μικρή λεπτομέρεια. Τα wearables είναι πλέον τα νέα ρολόγια και όλοι μας γνωρίζουμε πόσο μεγάλη σημασία παίζουν για το συνολικό μας look. Οι TheFixers σου προτείνουν ξεχωριστά μπρασελέ για wearables, ώστε να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να διαφοροποιηθείς από το πλήθος.

Με το DEVIA ΛΟΥΡΑΚΙ DELUXE SPORT SERIES BAND – APPLEWATCH 42 / 44 / 45MM (RED)σε έντονο κόκκινο, είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσετε. Ένα μπρασελέ ιδανικό για πιο αθλητικούς τύπους, κατασκευασμένο από σιλικόνη, με εύκαμπτη, μαλακή και άνετη εφαρμογή. Μην σε ξεγελά η φίνα εμφάνισή του όμως, καθώς είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και διαπνέον, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο μέγεθος του καρπού σου. Συμβατό με Apple Watch Series 1 ως 7 και Apple SE.

Σε παρόμοιο στυλ βρίσκουμε και το DEVIA ΛΟΥΡΑΚΙ DELUXE SPORT SERIES 3 – APPLE WATCH 38 / 40 / 41MM (BLACK). Το μαύρο αθλητικό λουράκι της Devia διαθέτει νάιλον ύφανση διπλής στρώσης και απαλό εσωτερικό που δεν συγκρατεί την υγρασία. Ιδανικό και αυτό για αθλητικές δραστηριότητες καθώς είναι μαλακό, αναπνεύσιμο και ελαφρύ και διαθέτει κούμπωμα με άγκιστρο και βρόγχο για γρήγορη και εύκολη προσαρμογή. Με το συγκεκριμένο λουράκι μπορείτε να συνδυάσετε αντοχή και κομψή εμφάνιση, για τα Apple Watch 1 ως 7 και SE.

Τέλος, το DEVIA ΛΟΥΡΑΚΙ DELUXE SPORT SERIES 2 – APPLE WATCH 42 / 44 / 45MM (WHITE) είναι σίγουρα μια επιλογή για τους πιο εκκεντρικούς. Η έντονη χρωματική του αντίθεση κλέβει τις εντυπώσεις ενώ το διάτρητο, ελαφρύ και εύκαμπτο υλικό κατασκευής του, σου προσφέρει άνεση στην εφαρμογή και καλό εξαερισμό. Προσαρμόζεται με ευκολία στο μέγεθος του χεριού σου χάρις το πρακτικό του κούμπωμα και είναι επίσης συμβατό με Apple Watch 1 ως 7 και SE.

Αν λοιπόν ψάχνεις πάντα το κάτι παραπάνω για τα αξεσουάρ σου, έλα στους TheFixers και βρες τα πιο στυλάτα και ταυτόχρονα πρακτικά λουράκια για wearables της αγοράς. Όποιο στυλ κι αν προτιμάς, με την ευρεία γκάμα προϊόντων μας, σίγουρα θα βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME