Ήρθε η ώρα για format; Στους TheFixers θα βρεις ότι χρειάζεσαι για να κάνεις backup τα αρχεία σου

Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμης στο eshop των TheFixers |

To performance του υπολογιστή σου έχει αρχίσει και πέφτει. Οι διεργασίες ολοκληρώνονται με όλο και αργότερους ρυθμούς και όταν μάλιστα θελήσεις να εκτελέσεις πολλές ταυτόχρονα, βρίσκεις τον εαυτό σου να πατά εκνευρισμένα το γνωστό σε όλους μας CTRL+ALT+DLT, αναζητώντας σωτηρία. Μάλλον λοιπόν έχει φτάσει η ώρα να κάνεις ένα format και απαραίτητη προϋπόθεση αυτού δεν είναι άλλη από την ύπαρξη ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου για να αποθηκεύσεις τα αρχεία σου.

Ο WESTERN DIGITAL EXTERNAL HDD 1TB (BLACK) είναι ένας δίσκος χωρητικότητας 1ΤΒ με θύρα USB 3.2 για να μεταφέρεις άμεσα και ταχύτατα όσα αρχεία επιθυμείς. Διαθέτει μάλιστα κλείδωμα με κρυπτογράφηση AES 256-bit, προστασία μέσω κωδικού πρόσβασης και δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μέσω του λογισμικού WD Backup, ώστε να μην ανησυχείς για την ασφάλεια των αρχείων σου. Και όλα αυτά σε μια compact σχεδίαση που χωράει στην παλάμη ενός χεριού.

Ο SILICON POWER EXTERNAL HDD 1TB (2.5″) (SILVER) σε ασημί χρώμα, σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει όχι μόνο για την απόδοση αλλά και για την εμφάνισή του. Με χωρητικότητα 1TB, μέγεθος 2.5″ και θύρα διασύνδεσης USB 3.1 Gen 1. Διαθέτει μεταλλική ενίσχυση στρατιωτικού βαθμού που προσφέρει αντικραδασμική προστασία, ανθεκτικότητα και καλύτερη διάχυση της θερμότητας. Μια αθόρυβη και πρακτική συσκευή αποθήκευσης που δε θα σε απογοητεύσει.

Τέλος ο SAMSUNG T7 TOUCH EXTERNAL SSD 500GB (BLACK) (MUPC500K/WW) είναι ο κατάλληλος εξωτερικός σκληρός δίσκος για όσους θέλουν να είναι πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας. Με το σύστημα ασφαλείας με δακτυλικό αποτύπωμα έχεις τη δυνατότητα να τον ξεκλειδώσεις με ένα μόνο άγγιγμα του δακτύλου σου ή με κωδικό πρόσβασης. Ένας SSD με απίστευτη ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής έως και 1.050/1.000 MB. Κατασκευαστικά, ο T7 αποτελεί μια συμπαγή κατασκευή αλουμινίου σε unibody σώμα, διατηρώντας τα δεδομένα σου ασφαλή από πτώσεις ύψους έως και 2μ. Μικρός και κομψός, ζυγίζει μόνο 60 γραμμάρια και φτάνει σε μέγεθος μια πιστωτική κάρτα.

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις format για να μην ξαναβρείς μπροστά σου μπλε οθόνη, φρόντισε πρώτα να αποθηκεύσεις με ασφάλεια όλα σου τα αρχεία, επιλέγοντας μια από τις αξιόπιστες προτάσεις των TheFixers. Η ομάδα μας είναι πάντα δίπλα σου για να σου λύσει κάθε απορία.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME