Ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία τα Samsung Galaxy Z Fold 4/Z Flip 4

Samsung Galaxy Z Fold 4/Z Flip 4 | TheFixers

Συντομότερα από ότι περιμέναμε θα κάνουν την εμφάνισή τους τα νέα αναδιπλούμενα smartphones της Samsung Galaxy Fold 4 και Galaxy Flip 4.

Η εταιρεία έχει τονίσει επανειλημμένα ότι η ανάπτυξη των foldable συσκευών της αποτελεί για αυτήν προτεραιότητα, για αυτό και προχωρά στην παραγωγή των καινούριων μοντέλων με γρήγορη ταχύτητα.

Με βάση τα νέα δεδομένα λοιπόν, οι δύο συσκευές θα εισέλθουν σε στάδιο τελικής παραγωγής στα μέσα Ιουνίου. Ως το τέλος του χρόνου μάλιστα, αναμένεται να κατασκευαστούν συνολικά 10 εκατομμύρια τεμάχια. Λέγεται ότι το 70% αυτών θα αφορά τη σειρά Flip, ενώ το 30% τη Fold. Για τις πραγματικές εκτιμήσεις παραγωγής ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Ιούλιο.

Στο τέλος του Ιουλίου πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα να αρχίσει και η διάθεσή τους στο ευρύ κοινό. Για να φτάσει αυτά τα χρονοδιαγράμματα, η Samsung έχει κινητοποιήσει 10 γραμμές παραγωγής στο Βιετνάμ, αντί των 7 που είχε ως τώρα.

Με βάση τις πρώτες εικόνες του Galaxy Z Fold 4, βλέπουμε ότι το νέο αναδιπλούμενο smartphone θα έχει τριπλή κεντρική κάμερα 50MP, διαστάσεις 155x130x7,1mm όταν είναι διπλωμένο και 158,2×128,1×6,4mm όταν είναι ξεδιπλωμένο και οθόνη OLED 120 Hz. Θα διαθέτει επίσης μεταλλικό πλαίσιο, στερεοφωνικά ηχεία στο πάνω και στο κάτω τμήμα του, και θύρα USB Type-C.

Από ότι μας δείχνουν τα renders του Galaxy Z Flip 4 που έχουν διαρρεύσει ως τώρα, το νέο foldable smartphone δείχνει να μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχό του, έχοντας οθόνη 6.7 ιντσών και παρόμοιο design. Στο εσωτερικό του θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 Plus.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME