Μην ανησυχείς άλλο για την ασφάλεια του smartphone σου. Οι TheFixers σου προτείνουν τζαμάκια για εγγυημένη προστασία

Θήκες και γυαλιά προστασίας smartphone & iPhone στο eshop των TheFixers |

Έχεις μονίμως στο νου σου το καινούριο σου κινητό και είσαι μες το άγχος μην γρατζουνίσεις την οθόνη του; Λογικό! Τα smartphones είναι μικροί υπολογιστές τσέπης και η ασφάλειά τους πρέπει να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα αμέσως μετά την αγορά τους. Στο παρακάτω άρθρο θα βρεις ποιοτικά τζαμάκια προστασίας, για να είναι η οθόνη της συσκευής σου πάντα σαν καινούρια.

Το τζαμάκι NILLKIN 3D TEMPERED GLASS CP+PRO – IPHONE 13 PROMAX – BLACK είναι το απαραίτητο αξεσουάρ οθόνης. Ένα τζαμάκι πάχους 0,33mm κατασκευασμένο από προσεκτικά επιλεγμένο ιαπωνικό υλικό AGC με τη χρήση νανοτεχνολογίας HARVES, ικανό να προσφέρει προστασία ενώ ταυτόχρονα διατηρεί άριστη την ποιότητα χρώματος, ευκρίνειας και βάθους οθόνης. Το εξαιρετικά σκληρό γυαλί 9H διαθέτει διαθέτει επίστρωση προστασίας από δακτυλικά αποτυπώματα. Ταιριάζει με συσκευές Apple iPhone 13 Pro Max και όλες τις προστατευτικές θήκες Nillkin.

Μια ακόμα επιλογή με την εγγύηση ποιότητας Nillkin είναι το NILLKIN 3D TEMPERED GLASS CP+PRO – XIAOMI REDMI NOTE 10 – BLACK. Κατασκευασμένο από σκληρό γυαλί 9H και ανθεκτικό στις γρατζουνιές και στη θραύση, ένα τζαμάκι πάχους 0,33mm που δε θα παρατηρήσεις καν την ύπαρξή του. Η υψηλή περατότητα του γυαλιού και η άψογη ποιότητα εικόνας το καθιστούν σχεδόν αόρατο. Συμβατό με συσκευές Xiaomi Redmi Note 10 και όλες τις θήκες κινητών Nillkin.

Τέλος, για όσους έχουν συσκευές Samsung, έχουμε να προτείνουμε το NUGLAS 5D TEMPERED GLASSSAMSUNG A52 / A52 5G / A52S 5GBLACK. Κατασκευασμένο από σκληρυμένο γυαλί-Tempered Glass, προστατεύει αποτελεσματικά από γρατζουνιές και προσφέρει αντοχή σε χτυπήματα. Προσαρμόζεται και αφαιρείται με ευκολία, καθώς διαθέτει τις κατάλληλες εγκοπές για πλήκτρα και υποδοχές. Συμβατό με μοντέλα Samsung Galaxy A52, A52 5G, A52S 5G.

Μην αγνοείς τα τζαμάκια προστασίας για πιο φανταχτερά αξεσουάρ! Φρόντισε την οθόνη σου και βγάλε από πάνω σου ένα ακόμη άγχος. Ότι smartphone κι αν έχεις, οι TheFixers είναι εδώ για να σου προτείνουν τα καλύτερα μέσα για να το προστατεύσεις.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME