Ο υπολογιστής σου πάλιωσε; Ανανέωσε το gear σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία, επιλέγοντας Laptops και MacBooks από τους TheFixers

Μεταχειρισμένα, used και refurbished laptop στο eshop των TheFixers |

Όσο κι αν δεν μας αρέσει, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που ακόμα και η πιο αξιόπιστη συσκευή μας, παραδίδει πνεύμα. Το laptop σου έχει φτάσει πια σε σημείο εξάντλησης, υπερθερμαίνεται και παλεύει να εκτελέσει ακόμα και την πιο απλή διεργασία; Μην προβληματίζεσαι! Στους TheFixers θα βρεις τα καλύτερα laptops και MacBooks στην πιο ελκυστική τιμή της αγοράς! Δες στο άρθρο που ακολουθεί τις προτάσεις μας σε μεταχειρισμένους φορητούς υπολογιστές, και επέλεξε το ιδανικό για σένα, χωρίς να ανησυχείς για την κατάστασή του.

Το μεταχειρισμένο laptop NB LENOVO THINKPAD T470 (I5 CPU, 8GB RAM, 256GB NVME, 14″ ΟΘΟΝΗ) είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα που ψάχνεις μια ολοκληρωμένη, οικονομική λύση. Να είσαι σίγουρος ότι αυτός ο φορητός υπολογιστής δε θα σε καθυστερήσει σε τίποτα, με την ταχύτητα του επεξεργαστή Intel Core I5 να φτάνει τα 2.40 GHz. Παράλληλα, ο δίσκος τύπου M.2 NVMe επιτρέπει την μεταφορά αρχείων σε ανύποπτο χρόνο. Το συγκεκριμένο Laptop εντυπωσιάζει και στο κομμάτι των γραφικών, χάρις την τεχνολογία Skylake GT2 (HD Graphics 520). Το παραλαμβάνεις άμεσα, ύστερα από πλήρη λειτουργικό έλεγχο, με εγγύηση 6 μηνών.

Και για τους fans της Apple, έχουμε το μεταχειρισμένο NB MACBOOK AIR 7.2 (I7 CPU, 8GB RAM, 256GB NVME, 13″ ΟΘΟΝΗ). Μια all time classic επιλογή για τους λάτρεις του καλαίσθητου design, με την απίστευτα λεπτεπίλεπτη και ελαφριά κατασκευή του. Το συγκεκριμένο MacBook είναι πλήρως εξοπλισμένο με έναν ταχύτατο διπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7-5650U, στα 2.3 GHz και αποθηκευτικό χώρο flash, με βάση PCIe 256GB. Η ενσωματωμένη μνήμη του φτάνει τα 8GB με τεχνολογία LPDDR3, για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος. Η εντυπωσιακή γυαλιστερή ευρεία οθόνη του, μετρά 13.3 ίντσες, ενώ μάλιστα διαθέτει οπίσθιο φωτισμό LED και γραφικά Intel HD 6000. Άμεσα παραδοτέο, έπειτα από ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο και με εγγύηση καλής χρήσης ως και 6 μήνες.

Έλα σε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα ή αναζήτησε στο e-shop μας μεταχειρισμένους φορητούς υπολογιστές εξαιρετικής ποιότητας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν να ελέγξουν ενδελεχώς τη συσκευή σου και εγγυώνται την άριστη κατάστασή της, ώστε να μην έχεις καμιά αμφιβολία για την ποιότητά της.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME