Βρες τα πιο οικονομικά μεταχειρισμένα iPhone της αγοράς, μόνο στους TheFixers!

Μεταχειρισμένα iPhone σε ανταγωνιστικές τιμές από τους TheFixers |

Τα iPhone αποτελούν την top επιλογή στην αγορά των smartphone, καθώς ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους και βρίσκονται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας. Ωστόσο, αποτελούν μια σημαντική επένδυση που πολλές φορές μπορεί να επιβαρύνει την τσέπη μας και να μας κάνει να βγούμε εκτός προϋπολογισμού. Στους TheFixers όμως δεν είναι έτσι! Βρες σε εμάς τα πιο οικονομικά, ελαφρώς μεταχειρισμένα iPhone, με την εγγύηση αξιοπιστίας των TheFixers.

Η λίστα μας δε θα μπορούσε να ξεκινήσει με κάτι διαφορετικό από το IPHONE X 64GB SPACE GREY. Μια από τις αγαπημένες μας Apple συσκευές με τον αξεπέραστο επεξεργαστή τεχνολογίας HEXA Core στα 2.39 GHz. Στα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του που θα σε ενθουσιάσουν, περιλαμβάνεται επίσης η οθόνη Super Retina OLED 5.8 ιντσών, το σύστημα selfie κάμερας True Depth 7 ΜP, η κεντρική κάμερα 12 ΜΡ με διπλό οπτικό σταθεροποιητή και βεβαίως το Α11 bionic chipset.

Έπειτα, έχουμε το IPHONE XS 256GB SPACE GREY. Μια ανθεκτική κατασκευή επενδεδυμένη ολόπλευρα από γυαλί και περιμετρικές λωρίδες από ανοξείδωτο ατσάλι χειρουργικής ποιότητας, για μέγιστη αντοχή στη σκόνη και στο νερό. Εξοπλισμένο με ένα ακόμη ισχυρότερο chipset, A12 Bionic με Neural Engine, διπλό σύστημα κύριας κάμερας 12ΜΡ με ικανότητα καταγραφής βίντεο 4Κ στα 60 fps και οθόνη OLED Super Retina HD 5.8 ιντσών, είναι επιβεβαιωμένα η επιλογή που θα καλύψει την κάθε σου ανάγκη.

Και τέλος, αν ψάχνεις το κάτι παραπάνω, το IPHONE 11 PRO 64GB SPACE GREY είναι το ιδανικό κινητό για σένα. Μια ριζοσπαστική συσκευή που ξεπερνά κάθε προσδοκία, με το προηγμένο chip A13 Bionic με Νeural Εngine. Η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τις φωτογραφίες, χάρις την τριπλή κεντρική κάμερα 12ΜΡ, η οποία διαθέτει υπερευρυγώνιο φακό, νυχτερινή λειτουργία, διευρυμένο οπτικό zoom 4x και βελτιωμένες δυνατότητες επεξεργασίας. Η οθόνη του φτάνει τις 5.8 ίντσες και διαθέτει τεχνολογία Super Retina XDR, η οποία προσαρμόζεται στις συνθήκες εξωτερικού φωτισμού.

Αν λοιπόν θέλεις να έχεις το καλύτερο κινητό, χωρίς να βγεις εκτός budget, οι TheFixers έχουν τη λύση! Και μην αναρωτιέσαι καν για την ποιότητα της συσκευής σου. Όλα μας τα iPhone διαθέτουν εγγύηση καλής χρήσης ενός έτους και είναι ελεγμένα από τους τεχνικούς μας, ώστε να φτάσουν στα χέρια σου στην καλύτερη λειτουργική κατάσταση, σαν να ήταν καινούρια!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME