Βαρέθηκες το κινητό σου; Άλλαξε θήκη και ανανέωσε την εμφάνισή του με μιας!

Θήκες και γυαλιά προστασίας smartphone & iPhone στο eshop των TheFixers |

Το smartphone σου είναι παντού μαζί σου. Βασίζεσαι πάνω του για να αναζητήσεις πληροφορίες, να πλοηγηθείς μέσα στην πόλη, να βγάλεις φωτογραφίες, να ακούσεις μουσική και να πραγματοποιήσεις δεκάδες ακόμη λειτουργίες που θα μπορούσαμε να απαριθμούμε για ώρες. Ομολογουμένως όμως, μπορεί να έρθει και η στιγμή που η εμφάνισή του ίσως σε κουράσει. Δε χρειάζεται όμως να αποχωριστείς την αγαπημένη σου συσκευή. Ανανέωσε την εμφάνισή της επιλέγοντας τη θήκη που ταιριάζει στην δική σου αισθητική και διάθεση.

Η NILLKINNATURETPUCASEIPHONE 13 – CLEARείναι κατάλληλη για όσους προτιμούν μια λεπτεπίλεπτη και διακριτική αισθητική, με οικολογικό πρόσημο. Κατασκευασμένη από φιλικά προς το περιβάλλον, μη τοξικά υλικά TPU και ενισχυμένη πλευρικά με αντιολισθητική προστασία, για μεγαλύτερη τριβή και ασφαλέστερο κράτημα. Μια πανάλαφρη αλλά ταυτόχρονα στιβαρή κατασκευή, με μεταξένια αίσθηση που εφαρμόζει τέλεια επάνω στη συσκευή σου χάρις τις κοπές ακριβείας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από γρατζουνιές, χτυπήματα και πτώσεις.

Αν πάλι ο μινιμαλισμός δεν είναι για σένα και προτιμάς μια πιο φανταχτερή και pop διάθεση ηLAUTHUEXPASTELSCASEIPHONE 12 / 12 PRO – SPEARMINTείναι η ιδανική επιλογή για σένα. Με το ζωηρό παστέλ χρώμα της σετόνους της μέντας, θα κεντρίσει σίγουρα τα βλέμματα. Μην νομίζεις όμως ότι θα ξεχωρίσει μόνο για την εμφάνισή της. Η σειρά HUEX PASTEL αξιοποιεί την τεχνολογία προστασίας από χτυπήματα Air Frame, η οποία προσφέρει προστασία από πτώσεις έως και 4 μέτρα.

Μιας και αλλάζεις θήκη, ευκαιρία να επενδύσεις και σε ένα γυαλί προστασίας. Το προστατευτικό οθόνης από σκληρυμένο γυαλί NILLKIN 3D TEMPERED GLASS CP+MAX – IPHONE 11 / XR – BLACKείναι ιδανικό, καθώς διαθέτει τεχνολογία CNC υψηλής ακρίβειας πάχους μόλις 0,1 mm, ώστε να μην αντιλαμβάνεσαι καν την ύπαρξή του. Οι αντιθαμβωτικές ιδιότητές του διατηρούν την οθόνη της συσκευής σου καθαρή, χωρίς να επηρεάζουν την ποιότητα εικόνας και η σκληρή επιφάνεια 9H προστατεύει από κάθε περίσταση.

Τέλος, ένα αξεσουάρ που αρκετοί εσφαλμένα παραβλέπουν είναι το κάλυμμα κάμερας OEM CAMERA TEMPERED GLASS – IPHONE 13 PRO / 13 PRO MAX. Το σκλυρημένο αυτό γυαλί προστατεύει τον φακό της κάμεράς σου, ώστε να βγάζεις πάντα άψογες φωτογραφίες. Η εγκατάστασή του είναι πανεύκολη και η εφαρμογή του «αόρατη», καθώς έχει ελάχιστο όγκο. Συμβατό με μοντέλα Apple iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max.

Στους TheFixers διαθέτουμε τη μεγαλύτερη συλλογή από θήκες προστασίας, ώστε να βρεις αυτήν που είναι κομμένη και ραμμένη για σένα. Συνδυάστε την αγαπημένη σας θήκη με το απαραίτητο τζαμάκι, για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή προστασία για την αγαπημένη σας συσκευή.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME