Δεν αποχωρίζεσαι ποτέ το tablet σου; Φρόντισε για την ασφάλειά του και επέλεξε την καλύτερη θήκη προστασίας

Θήκες και γυαλί προστασίας για tablet και iPad από το eshop των TheFixers |

Τα tablet αποτελούν εξαιρετικά λειτουργικές συσκευές που μπορούν να αξιοποιηθούν είτε για επαγγελματική ή προσωπική χρήση. Ειδικά για όσους δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή, διότι μετακινούνται διαρκώς και ταξιδεύουν, είναι ιδιαίτερα βολικά και πρακτικά. Όμως για αυτόν ακριβώς τον λόγο απαιτούν προσοχή στο χειρισμό τους. Καθώς είναι πολύ πιο ευαίσθητα στα χτυπήματα και τις φθορές, είναι απαραίτητο να τα προστατέψετε, ενισχύοντας την άμυνά τους με θήκες και τζαμάκια προστασίας υψηλής ποιότητας.

Η θήκη LAUT LITTLE BUDDY CASE – IPAD 10.2″ / 10.5″ (BLUE) είναι κατάλληλη για όσους μοιράζονται τη συσκευή τους με τα νεαρά μέλη της οικογένειας. Με το ζωηρό γαλάζιο χρώμα τα παιδιά σας σίγουρα θα τη λατρέψουν. Διαθέτει λειτουργία βάσης, ώστε να μετατρέψετε το iPad σας σε σταθμό ψυχαγωγίας και διασκέδασης, ενώ παράλληλα, η εργονομική της σχεδίαση, με την εύχρηστη λαβή της, αποτελεί την πιο πρακτική λύση ακόμη και για τα πιο μικρά χέρια. Κατασκευασμένη από μη τοξικό, ελαφρύ, χυτευμένο EVA για ενισχυμένη προστασία, είναι σίγουρο ότι θα σώσει το iPad σας από τυχαίες πτώσεις ή χτυπήματα και θα σας απαλλάξει από το άγχος!

Η NILLKIN BEVEL LEATHER CASE – IPAD 10.2″ 2019 / 2020 / 2021 (BLACK) από την άλλη είναι το τέλειο αξεσουάρ προστασίας για εσάς που προτιμάτε μια πιο απέριττη και minimal αισθητική. Είναι κατασκευασμένη από τεχνόδερμα, διαθέτει μαγνητικό κλείσιμο, αυτόματη λειτουργία αφύπνισης και ύπνου και θέση για Apple Pencil. Ανθεκτική στα χτυπήματα, παρέχει ολόπλευρη προστασία, χωρίς να θυσιάζει το design, ώστε να μπορείς να την πάρεις μαζί σου σε κάθε επαγγελματικό ή προσωπικό ραντεβού.

Βεβαίως δε θα πρέπει να παραβλέψετε και τα γυαλί προστασίας. Μια πρώτη επιλογή είναι τοNILLKINH+ SERIES TEMPERED GLASS – IPAD 10.2″ (2018-2020). Το γυαλί αυτό κατασκευάζεται από γυάλινο υλικό AGC που εισάγεται από την Ιαπωνία, με χρήση ειδικής νανοτεχνολογίας HARVES. Το γυαλί Nillkin Amazing H+ είναι ανθεκτικό στις κρούσεις και στο θρυμματισμό, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει άψογες ιδιότητες μετάδοσης φωτός, ώστε να μη χάνεται η ευκρίνεια οθόνης και το βάθος των χρωμάτων. Εφαρμόζει τέλεια επάνω στη συσκευή σας χωρίς να αφήνει κανένα κενό και διαθέτει επίστρωση λαδιού και φίλτρο υπεριώδους ακτινοβολίας, για να μένει πάντα καθαρό και διαυγές.

Τέλος το NILLKIN H SERIES TEMPERED GLASSIPAD PRO 11″ (2018/2020/2021) / IPAD AIR 2020 είναι ένα προστατευτικό οθόνης έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία από γρατζουνιές και χτυπήματα, δεν επηρεάζει την επιφάνεια αφής και τη ζωηρότητα των χρωμάτων, ενώ τοποθετείται εύκολα με μια μόνο κίνηση. Αν και έχει πάχος μόλις 0,3mm, το σκλυρημένο γυαλί από ιαπωνικό υλικό AGC, διαθέτει εξαιρετική αντοχή. Είναι μάλιστα φιλικό προς το περιβάλλον καθώς μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί μετά τον καθαρισμό.

Μην ανησυχείς λοιπόν άλλο για την ασφάλεια του tablet σου! Ό,τι κι αν χρειαστείς για την προστασία της συσκευής σου, θα το βρεις στο e-shop και τα φυσικά καταστήματα TheFixers. Αναζήτησε την κατάλληλη θήκη για τη δική σου συσκευή και το πιο διακριτικό γυαλί προστασίας, ώστε να είσαι καλυμμένος, σε όποια συνθήκη κι αν βρεθείς.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME