Η ομάδα των TheFixers σου προτείνει στιλάτα λουράκια για να δώσεις νέα πνοή στο Apple Watch σου

Αξεσουάρ Apple Watch από τους TheFixers |

Το καλοκαίρι ξεκινά και φέρει μαζί του όρεξη για ανανέωση. Τα wearables προσφέρουν την ιδανική ευκαιρία για να τροποποιήσουμε το στιλ μας και να διαφοροποιήσουμε την εμφάνισή μας από τους υπόλοιπους. Αν θέλεις να δώσεις τη δική σου ταυτότητα ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, ήρθε η ώρα να προσωποποιήσεις το Apple Watch σου, επιλέγοντας ένα από τα ιδιαίτερα λουράκια που έχει να προτείνει η ομάδα των TheFixers.

Ένα αγαπημένο μας brand στον χώρο των αξεσουάρ για wearables είναι η Devia. Πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, συνδυάζει στυλ, άνεση και λειτουργικότητα με έναν ξεχωριστό τρόπο. Ανάμεσα στο πλήθος από διαφορετικά σχέδια και μοντέλα, σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου. Sporty, κλασικό, minimal, σικάτο ή pop, όποιο στιλ κι αν προτιμάς, η Devia έχει το κατάλληλο αξεσουάρ για σένα.

Από την ίδρυσή της, το 2008, μέχρι και σήμερα, η φιλοσοφία του design της, χαρακτηρίζεται από μια καινοτόμο, «πολύχρωμη» και πρακτική φιλοσοφία. Ερχόμενη από τη Νότια Κορέα, αντλεί έμπνευση από την πλούσια παράδοση της χώρας, προσαρμόζοντάς την ωστόσο στις πιο σύγχρονες τάσεις. Η Devia αντιλαμβάνεται τα αξεσουάρ για wearable tech ως τη δημιουργική έκφραση της προσωπικής ενέργειας και του τρόπου ζωής του καθενός, για αυτό και δεν παραβλέπει ποτέ την άρτια αισθητική τους.

Σχεδιαστικά, βασίζεται στο έξυπνο design που αποσκοπεί στην ανάδειξη του εκάστοτε Apple Watch, διατηρώντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη φόρμα, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια. Πειραματίζεται πάντα με πρωτοποριακά υλικά και τεχνικές παραγωγής, ώστε να παραδώσει ένα προϊόν που θα υπερισχύσει στην κάθε λεπτομέρεια.

Αφουγκραζόμενη όμως και τις σύγχρονες συνθήκες, καταφέρνει και διατηρεί πάντα προσιτές τις τιμές της, ώστε να παραχωρεί προϊόντα υψηλής ποιότητας και άρτιας αισθητικής, χωρίς σύνορα και στεγανά.

Επέλεξε Devia, για να είσαι στη μόδα όπου κι αν βρίσκεσαι, για να ξεχωρίζεις από το πλήθος και για να κάνεις το Apple Watch σου να ταιριάζει απόλυτα στο δικό στιλ.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME