Μπλέκεσαι συνεχώς μέσα στα πολλά καλώδια της κάθε συσκευής σου; Οι TheFixers έχουν τη λύση!

Καλώδια από τους TheFixers |

Όλοι μας χρησιμοποιούμε καθημερινά πλήθος από διαφορετικές ηλεκτρονικές συσκευές. Σχεδόν όλες οι απαραίτητες καθημερινές εργασίες, πραγματοποιούνται πλέον μέσα από αυτές και η αλήθεια είναι ότι μας έχουν απαλλάξει από την ακαταστασία που δημιουργεί η χρήση πολλών υλικών όπως για παράδειγμα, τα χαρτιά και τα σημειωματάρια. Με εξαίρεση βεβαίως τα καλώδια! Η κάθε συσκευή απαιτεί και δικό της τρόπο να συνδεθεί με μια άλλη, με αποτέλεσμα το σπίτι μας να γεμίζει καλώδια, τα οποία ούτε κι οι ίδιοι δε θυμόμαστε τι κάνουν. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όμως θα βρεις τα απολύτως απαραίτητα καλώδια και τους προσαρμογείς που χρειάζεσαι για να συνδέσεις τις συσκευές σου και να απαλλαγείς μια για πάντα από την ακαταστασία.

ΤοMOPHIEDATACABLE 1M – TYPECTOLIGHTNINGείναι ένα ανθεκτικό καλώδιο σύνδεσης και φόρτισης, ενισχυμένο με μεταλλικά βύσματα. Έχει δυνατότητα υποστήριξης ταχείας φόρτισης για όλες τις συσκευές, ενώ διαθέτει μάλιστα πιστοποίηση από την Apple για να είναι συμβατό με συσκευές iPhone και iPad. To μήκος του φτάνει το ένα μέτρο και η εγγύησή του διαρκεί 24 μήνες.

Αν πάλι προτιμάς κάτι αποκλειστικά από την Apple για τα προϊόντα σου, τότε το APPLE CABLE 1M BOXEDTYPE C TO LIGHTNING (MX0K2ZM/A) είναι για σένα. Το συγκεκριμένο καλώδιο σου επιτρέπει να συνδέεις iPhone, iPad, ή iPod υποδοχής lightning μέσω της USB-C θύρας του υπολογιστή σας. Μπορεί να αξιοποιηθεί για συγχρονισμό δεδομένων αλλά και για φόρτιση. Σε κλασικό λευκό χρώμα με εγγύηση 24 μηνών.

Από την άλλη, για τους fan της Samsung υπάρχει το SAMSUNG CABLE 1M BLACKTYPE C TO TYPE C. Ένα premium καλώδιο υψηλής ποιότητας, ιδανικό για ταχύτατη φόρτιση και συγχρονισμό δεδομένων, χάρις την ισχύ εξόδου 5A/20V. Ένα γνήσιο καλώδιο Samsung, με αναστρέψιμους συνδέσμους για να μπορείτε να το συνδέσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε σαφώς να λείπει και τοDEVIA 4IN1 CABLE (PD) 1.5MEXTREME SERIESBLACK. Ένα «πολυμορφικό» καλώδιο φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων, μήκους 1.5 μέτρου, με πλήθος από διαφορετικές θύρες, για να ανταποκριθεί σε κάθε σας συσκευή. Ένα καλώδιο 4 in 1, για να μη χρειαστεί να κουβαλάτε ξεχωριστά αξεσουάρ για όλες τις διαφορετικές συσκευές σας.

Ό,τι συσκευή κι αν έχεις, ό,τι αξεσουάρ κι αν ψάχνεις οι TheFixers το έχουν! Επισκέψου το e-shop μας ή έλα σε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα για να τα δεις από κοντά και να επιλέξεις το καλύτερο για σένα και τις ανάγκες σου.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME