Ήρθε η ώρα για αναβάθμιση δικτύου; Οι TheFixers έχουν όλα όσα χρειάζεσαι!

Προϊόντα αναβάθμισης δικτύου | TheFixers

Το καλό ίντερνετ είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένο με την καλή ποιότητα ζωής, λαμβάνοντας υπόψη και όλες τις εργασίες που πραγματοποιούνται διάμεσο αυτού. Μήπως όμως κάθε φορά που είσαι σπίτι, ψάχνεις συνεχώς σε ποιο σημείο πιάνεις καλό σήμα; Αντιμετωπίζεις διαρκώς προβλήματα με το οικιακό σου δίκτυο και πέφτεις πάνω σε νεκρές ζώνες; Ανάκτησε το 100% της κάλυψης και του ελέγχου του οικιακού σου δικτύου με τα προϊόντα των TheFixers.

Εάν λοιπόν θέλεις να αυξήσεις την κάλυψη δικτύου, ρίξε μια ματιά στο TP-LINKWHOLEHOMEWIFI (2 PACK) – DECOM4 (AC1200 V2.0). Ένα σύστημα συνεργαζόμενων μονάδων, εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία Deco Mesh για να έχετε απρόσκοπτη κάλυψη Wi-Fi σε ολόκληρο το σπίτι. Οι ξεχωριστές μονάδες Deco λειτουργούν αρμονικά σχηματίζοντας ένα ενοποιημένο δίκτυο και αλλάζουν αυτόματα μεταξύ Decos καθώς μετακινείστε στο σπίτι σας, για να σας προσφέρουν τις πιο γρήγορες ταχύτητες έως 1167 Mbps. Μπορεί να καλύψει μέχρι και 260 τετραγωνικά μέτρα, ενώ περιλαμβάνει επίσης γονικό έλεγχο για να αποκλείσεις ακατάλληλους ιστοτόπους ανάλογα με το ξεχωριστό προφίλ χρήστη που μπορείς να δημιουργήσεις για κάθε μέλος της οικογένειας.

Ακόμα μια επιλογή από την TP-Link είναι το TP-LINKVDSL / ADSLMODEMROUTER (ARCHERVR400 V3). Με τις δύο σταθερές κεραίες που προσαρμόζονται σε κάθε κατεύθυνση με τεχνολογία Beamforming, παρέχουν εξαιρετικά σταθερές ασύρματες συνδέσεις και βέλτιστη κάλυψη σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Μια πολύ ευέλικτη συσκευή, πλήρως συμβατή με πρότυπα VDSL2/ADSL2 +/ADSL2/ADSL, καθώς και υπηρεσίες ινών, καλωδίων και 3G/4G. Η απόδοσή του είναι εντυπωσιακή τόσο για ασύρματες όσο και ενσύρματες συνδέσεις, χάρις τις θύρες Gigabit Ethernet, ενώ ο χειρισμός και η ρύθμισή του είναι εξαιρετικά απλές, λόγω της διαισθητικής διεπαφής ιστού και την εφαρμογή Tether, που σου επιτρέπει να διαχειριστείς τις ρυθμίσεις δικτύου του δρομολογητή από οποιαδήποτε συσκευή Android ή iOS.

Τέλος το TPLINK WIFI RANGE EXTENDER V3 DUAL BAND (RE305) είναι μια συσκευή ικανή να ζωντανέψει κάθε νεκρή ζώνη, χαρίζοντάς της μάλιστα ταχύτητα έως 1,2Gbps. Με την ενσωματωμένη λειτουργία access point, μπορείς απλά να το συνδέσεις σε μια θύρα Ethernet, ώστε να μετατρέψεις κάθε ενσύρματη σύνδεση σε ασύρματη. Διαθέτει μάλιστα έξυπνη φωτεινή ένδειξη με την οποία υποδεικνύει την ισχύ του σήματος ανά σημείο, ώστε να βρεις την καλύτερη θέση για βέλτιστη κάλυψη wifi. Συμβατό με κάθε είδους δρομολογητή wifi ή ασύρματο σημείο πρόσβασης.

Οι TheFixers παρέχουν πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τη βελτίωση της κάλυψης σήματος του οικιακού σας δικτύου. Επισκέψου το e-shop ή τα φυσικά μας καταστήματα και ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως μόντεμ, δρομολογητές και προσαρμογείς, για να αποκτήσεις αξεπέραστες ταχύτητες με λίγα μόνο βήματα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME