Γιατί να επιλέξεις ένα refurbished desktop;

Μεταχειρισμένο desktop | used desktop | refurbished desktop |

Με τις τιμές των προϊόντων τεχνολογίας να μη δείχνουν να σταματούν την ανοδική πορεία που έχουν παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια, η αναβάθμιση του desktop υπολογιστή σου, μοιάζει όλο και πιο δύσκολη. Είχες σκεφτεί όμως ότι μπορείς να έχεις όλα τα πλεονεκτήματα ενός καινούριου υπολογιστή, σε πολύ χαμηλότερη τιμή; Με τα refurbished desktop των TheFixers, μπορείς!

Ας δούμε πρώτα από όλα, τα πλεονεκτήματα ενός μεταχειρισμένου desktop, σε περίπτωση που έχεις αμφιβολίες. Οι ελαφρώς μεταχειρισμένοι υπολογιστές είναι φιλικοί προς το περιβάλλον. Όταν αγοράζετε έναν τέτοιο υπολογιστή, όχι μόνο βοηθάτε στην επαναχρησιμοποίηση των υλικών που υπάρχουν ήδη, αλλά δεν συμβάλλετε στην περαιτέρω ρύπανση από απόβλητα ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Επιπλέον, είναι value for money, καθώς με τα ίδια χρήματα, μπορείτε να αποκτήσετε έναν υπολογιστή το ίδιο γρήγορο κι αξιόλογο με ένα πολύ ακριβότερο νέο μοντέλο. Refurbished δε σημαίνει απαραίτητα παλιό και ξεπερασμένης τεχνολογίας. Οι υπολογιστές αυτοί μπορούν να λάβουν updates λογισμικού και ανανεωμένο hardware, που τους καθιστούν γρηγορότερους και πιο αποδοτικούς από έναν καινούργιο. Επιλέγοντας λοιπόν ένα refurbished desktop θα αποκτήσετε έναν υπολογιστή που λειτουργεί σαν καινούριος, αλλά σε πολύ πιο οικονομική τιμή, που πολλές φορές μπορεί να φτάνει και κάτω από το 50% της αρχικής του αξίας.

Αν λοιπόν ψήθηκες, ρίξε μια ματιά στον USED LENOVO THINKCENTRE M800 SFF. Ένας υπολογιστής δυνατής ισχύος, με επεξεργαστή Intel Core i5, 8GB μνήμη RAM. Ο ταχύτατος σκληρός δίσκος SSD έχει μέγεθος χωρητικότητας 256 GB. Περιλαμβάνονται επίσης 2 θύρες USB 3.0, 2 θύρες ήχου στο εμπρόσθιο μέρος και 4 θύρες USB 3.0, 2 θύρες USB 2.0, 3 θύρες ήχου, 1 VGA και 2 Display Port στο πίσω. Ένα used desktop που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Μια ακόμα πρότασή μας είναι το USED PC LENOVO THINKCENTRE M700 TINY. Ένα μεταχειρισμένο desktop μικρού μεγέθους, ιδανικό για επιτραπέζια τοποθέτηση. Διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i5, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα δίσκου 128GB. Οι διαστάσεις του είναι 34,5 πλάτος x 182,9 βάθος x 179 ύψος και το βάρος του μόλις 0.6 kg. Στο μπροστά τμήμα του διαθέτει δύο θύρες USB 3.0, με τη μια να έχει δυνατότητα ταχείας φόρτισης και δύο υποδοχές ήχου. Στο πίσω τμήμα θα βρεις έως 4 θύρες USB 3.0, 2 display port και μια VGA/HDMI.

Για να ανανεώσεις το gear σου, χωρίς να δώσεις μια περιουσία, επέλεξε TheFixers. Και για να μην έχεις κανένα δισταγμό για την ποιότητα του used desktop σου, σου υπενθυμίζουμε ότι όλα μας τα προϊόντα περνάνε από εξονυχιστικό τεχνικό έλεγχο και διαθέτουν εγγύηση 6 μηνών.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME